Τζανακόπουλος: Αποκαλύφθηκε το σχέδιο προπαγάνδας σε βάρος ΣΥΡΙΖΑ- Τσίπρα

Σε ό,τι αφορά τις οδηγίες του Μαξίμου προς ΜΜΕ που αποκάλυψε χθες «H ΑΥΓΗ», ο Δ. Τζανακόπουλος κατήγγειλε ότι «κατέρρευσε και το τελευταίο πρόσχημα σε ό,τι αφορά της σχέση κυβέρνησης – συστημικών ΜΜΕ, καθώς το ‘λάθος’ των ιστοσελίδων ‘Liberal’ και ‘Πρώτο Θέμα’ αναδεικνύει πως υπάρχει ένα πολιτικομιντιακό κέντρο, που λειτουργεί σαν μια τεράστια μηχανή παραγωγής προπαγάνδας σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα»

«Η μομφή στην κυβέρνηση δεν είναι μόνο πολιτική, είναι πλέον και ηθική» τόνισε Στο Κόκκινο και τον Νίκο Ξυδάκη ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο γραμματέας της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επισήμανε πως «επί 6 μήνες υπουργοί της κυβέρνησης περιφέρονταν αυτοθαυμαζόμενοι ενώ δεν έκαναν τίποτα για να προετοιμάσουν Υγεία, Παιδεία και ΜΜΜ για το δεύτερο κύμα της πανδημίας». Ενδεικτικό των κυβερνητικών προθέσεων είναι – όπως είπε – το γεγονός ότι το 2020 οι δαπάνες Υγείας είναι μειωμένες σε σχέση με αυτές του 2019.

Κατηγόρησε, δε, την κυβέρνηση ότι «αξιοποιεί την κρίση ως ευκαιρία για να επιτύχει την άλωση της αγοράς εργασίας» καθώς ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ταυτίζεται με την πολιτική του ΔΝΤ, θέλει τέτοιου είδους μέτρα «ακόμα κι αν δεν πιέζεται από πουθενά».

Σε ό,τι αφορά τις οδηγίες του Μαξίμου προς ΜΜΕ που αποκάλυψε χθες «H ΑΥΓΗ», ο Δ. Τζανακόπουλος κατήγγειλε ότι «κατέρρευσε και το τελευταίο πρόσχημα σε ό,τι αφορά της σχέση κυβέρνησης – συστημικών ΜΜΕ, καθώς το ‘λάθος’ των ιστοσελίδων ‘Liberal’ και ‘Πρώτο Θέμα’ αναδεικνύει πως υπάρχει ένα πολιτικομιντιακό κέντρο, που λειτουργεί σαν μια τεράστια μηχανή παραγωγής προπαγάνδας σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού