Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει αρνητικά το 44% των τηλεπικοινωνιακών εταιρειών

Σύμφωνα με έρευνα του Telecoms.com, στην οποία συμμετείχαν στελέχη από 500 εταιρείες τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως, οι εταιρείες του κλάδου είναι αισιόδοξες για τις επιδόσεις τους στο σύνολο του 2020 και ακόμη πιο αισιόδοξες για τη χρήση του 2021

κορονοϊός τηλεπικοινωνιες

Αρνητικό αποτύπωμα και στον τηλεπικοινωνιακό κλάδο δημιουργεί η υγειονομική κρίση, με περισσότερες από 4 στις 10 εταιρείες (44%) να δηλώνουν ότι έχουν επηρεαστεί αρνητικά από τον COVID-19. Πάντως, ο κλάδος δείχνει να έχει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στην πανδημία έναντι άλλων τομέων της οικονομίας.

Για παράδειγμα, υπάρχει ένα ποσοστό 15% των τηλεπικοινωνιακών παρόχων, που απαντά ότι η πανδημία είχε θετικές επιπτώσεις στην επιχειρησιακή του δραστηριότητα. Ταυτόχρονα, περίπου το ένα τρίτο των εταιρειών του κλάδου (36%) απαντά ότι δεν έχει επηρεαστεί καθόλου από την κρίση.

Σύμφωνα με έρευνα του Telecoms.com, στην οποία συμμετείχαν στελέχη από 500 εταιρείες τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως, οι εταιρείες του κλάδου είναι αισιόδοξες για τις επιδόσεις τους στο σύνολο του 2020 και ακόμη πιο αισιόδοξες για τη χρήση του 2021.

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού