Βούτσης για την κυβερνητική επίθεση κατά Τσίπρα: Δεν αντέχουν και θέλουν να γκριζάρουν την εικόνα ενός πολιτικού της Αριστεράς

Δεν αντέχουν και θέλουν να γκριζάρουν την εικόνα ενός πολιτικού της Αριστεράς που έχει θητεύσει ήδη και 4,5 χρόνια Πρωθυπουργός και μένει σε νοίκι στην Κυψέλη και νοικιάζει εξοχικό με την οικογένειά του στα Λεγραινά

«Η επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία της ΝΔ αποτελεί την επιτομή του πολιτικού θράσους και λαϊκισμού με προφανή σκοπό την αλλαγή της ατζέντας» τόνισε μεταξύ άλλων ο τέως Πρόεδρος της Βουλής μιλώντας στο Κόκκινο 105,5.

«Η επίθεση αυτή δηλώνει επίσης την πολιτική υποκρισία όσων δεν δίνουν στοιχεία για τις τεράστιες δικές τους ιδιοκτησίες και τα ατομικά και κομματικά δάνεια, αξιοποιώντας βεβαίως και την ασπίδα προστασίας ορισμένων δημοσιογράφων και Μέσων», επισήμανε ο Ν. Βούτσης.

Και ο Ν. Βούτσης πρόσθεσε: «Δεν αντέχουν και θέλουν να γκριζάρουν την εικόνα ενός πολιτικού της Αριστεράς που έχει θητεύσει ήδη και 4,5 χρόνια Πρωθυπουργός και μένει σε νοίκι στην Κυψέλη και νοικιάζει εξοχικό με την οικογένειά του στα Λεγραινά. Και βεβαίως αυτή η πραγματικότητα εναρμονίζεται πλήρως με την κατάσταση που βίωσε και βιώνει ο ελληνικός λαός μέσα στην υπερδεκαετή κρίση. Αυτό δεν το αντέχουν όσοι θέλουν να θίξουν την Αριστερά.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού