Pick n’ roll με τον Κικίλια και Covid-67

Σοβαρά τώρα, όσοι είχαν την... τύχη να δουν τον Κικίλια να παίζει μπάσκετ, είχαν καμιά αμφιβολία για το πως θα τα πήγαινε ως υπουργός;

Μητσοτάκης

☻«Ας μη γίνει η γιορτή των Χριστουγέννων, αφορμή για να ξεφύγει η κατάσταση και να βρεθούμε σε δυσχερή θέση τον Ιανουάριο», είπε ο Κικίλιας και άνοιξαν τα νυχάδικα….

☻Σοβαρά τώρα, όσοι είχαν την… τύχη να δουν τον Κικίλια να παίζει μπάσκετ, είχαν καμιά αμφιβολία για το πως θα τα πήγαινε ως υπουργός;

☻Το άλλο υπέρλαμπρο αστέρι, η αριστόγατα της κυβερνήσεως, ο Θεοχάρης, δήλωσε πως η Ελλάδα έχει «ζηλευτή θέση θανάτων». Ναι, είναι ο ίδιος που πέρσι τον Φλεβάρη έλεγε πως ο κορωνοϊός μπορεί να έχει και θετική επίπτωση στον τουρισμό… Α ναι, ξεχάστηκα, αυτός είναι υπουργός Τουρισμού.

☻Σε άλλα νέα, φωτογραφία Κούλη άνευ μάσκας στην Πάρνηθα να παίζει ανέμελα με το ποδηλατάκι του με 3.000 νεκρούς τον τελευταίο μήνα.

☻Στον επόμενο τόνο, scoop πουλιτζεράτο: βιλάρα αγορασμένη από Αλέξη στο Σούνιο. Οκ, όχι αγορασμένη. Οκ όχι ακριβώς βιλάρα.

☻Σε άλλα νέα, νομοσχέδιο Πέτσα επιτρέπει την απόλυση των μισών εργαζομένων από τους καναλάρχες.

☻Στον επόμενο τόνο: «Σε πιάσαμε! Ανάθεμά σε καταραμένε ιμιτατασιό αριστερέ που παίρνεις σπίτια!»

☻Σε άλλα νέα, ο Χρυσοχοΐδης με το στανιό πάει να μετατρέψει την πανδημία covid-19 σε covid-’67.

☻Στον επόμενο τόνο: «Δώσε τα μισθωτήρια ρε σταλινίσκε γιαλαντζί αν σου κοτάει!»

☻Σε άλλα νέα, πανευρωπαϊκώς ρομπέ για την πανευρωπανηλίθια αντιμετώπιση της πανδημίας το καλοκαίρι και για τις κυρώσεις στον Σουλτάν.

☻Στον επόμενο τόνο… είπατε κάτι για τη Μαρφίν;

☻Προσελήφθη, διαβάζω, στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, ως συνεργάτης ο Γρηγόρης ο Ψαριανός και για κάποιο λόγο λυσσάξατε αριστερούληδες! Δηλαδή εσείς, αν ήσασταν στη θέση του Πικραμμένου και βλέπατε free agent τον χικ χικ, με το χέρι στην καρδιά, δεν θα τον κλείνατε;

☻Επίσης, λυσσάξατε επειδή λέει, ο Άρης ο αρχηγών των τακτικών ο Πορτοσάλτε, έχει την εντύπωση ότι ο κόσμος αναζητά μαζικά πληροφορίες για την… «E-Class» της Mercedes στη google. Δηλαδή εσείς, με το χέρι στην καρδιά πάντα, αν βλέπατε E-Class τι θα σκεφτόσασταν; Ή μήπως είστε τίποτα τελευταίες που δεν πάτε Μπαντεν Μπαντεν διακοπούλες;

☻Και τώρα που είπα Μπάντεν Μπάντεν (που ούτε που ‘ξερα που στο διάολο πέφτει), αγαπημένε μου Αγιοβασίλη που ‘ρχεσαι, για μένα δε θέλω τίποτα φέτος. Καλύπτομαι με όσα κόμισες το 2020 -έκανα απόθεμα 5ετίας βασικά-, αλλά αν δύνασαι, φέρε σ’ εκείνον τον άμοιρο τον δημαρχούκο μας μια μονόπολη, ένα Sims σε app, κάτι τέλος πάντων, γιατί μ’ αυτόν και τον θειό του combo meal δε θα τη βγάλει ψυχή.

☻Εν τέλει και κατόπιν ώριμης σκέψης, όπως όλα δείχνουν οι αρμόδιοι αποφασίζουν το άνοιγμα των εκκλησιών ενόψει Χριστουγέννων. Εντός ημερών αναμένονται οι αποφάσεις για το λιανεμπόριο και τα σχολεία από την Ιερά Σύνοδο.

☻Και γιατί δηλαδή να μην ανοίξουν και τα γήπεδα; Ποια η διαφορά με τις εκκλησίτσες; Εισιτήριο έχουν, εκφωνητή έχουν, ύμνους- συνθήματα έχουν, καπνογόνα- θυμιατά έχουν! Και κυρίως αρρωστάκια οπαδούς!

☻Α! Και μεταξύ μας, πιθανότερο είναι να δεις σε ματς να να κάθονται οι οργανωμένοι με μασκούλα παρά τα τζιμάνια στην ουρά για την κοινωνία (με την ίδια λαβίδα).

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού