Έχει νόημα τώρα η διαδικασία καθαίρεσης του Τραμπ;

Ο Τζο Μπάιντεν δεν θα πρέπει να είναι ενθουσιασμένος για την ανάληψη της εξουσίας, την ώρα που η Γερουσία δικάζει τον προκάτοχό του

Τραμπ

Η Frankfurter Allgemeine Zeitung παρατηρεί: «Τίθεται το ερώτημα αν μια διαδικασία καθαίρεσης έχει ακόμη νόημα, όταν οι μέρες του Τραμπ στον Λευκό Οίκο είναι μετρημένες. Τι επίδραση θα έχει η καταδίκη του αν ιδιωτεύσει;

Tο συνταγματικό κράτος δεν μπορεί να παραβλέψει, όταν ο αρχηγός του κράτους παρακινεί ακραίους υποστηρικτές του να παρακάμψουν με βία το αποτέλεσμα των εκλογών. Οι ΗΠΑ δεν είναι Λευκορωσία, ακόμη κι αν ο νυν πρόεδρος θεωρεί ότι δεν μπορεί να καταψηφιστεί. Αυτό το επιχείρημα έχει μεγάλη βαρύτητα.

Το αντεπιχείρημα ότι ο γενικός αναβρασμός δεν θα επιτρέψει στη χώρα να ησυχάσει, αν και το χρειάζεται άμεσα, είναι επίσης εύλογο. Ο Τζο Μπάιντεν δεν θα πρέπει να είναι ενθουσιασμένος για την ανάληψη της εξουσίας, την ώρα που η Γερουσία δικάζει τον προκάτοχό του (…)

Eίναι καιρός να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο, αλλά το κεφάλαιο Τραμπ θα συνεχίσει να ρίχνει τη σκιά του για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού