Φαύλος κύκλος της πανδημίας για την οικονομία

Αυτό που επιτεύχθηκε ήταν να κρατηθούν οι ζημίες σε αποδεκτά πλαίσια. Στα αυτιά όσων πλήττονται έντονα από την πανδημία αυτό ακούγεται σαν κοροϊδία. Θα μπορούσε όμως να είναι και χειρότερα

Η εφημερίδα Berliner Zeitung σε σχόλιό της εστιάζει στην κατάσταση της γερμανικής οικονομίας το 2020, την πρώτη χρονιά της πανδημίας και σημειώνει: «Η πανδημία συνεχίζεται και θα συνεχίζεται. Το λοκντάουν επομένως πιθανότητα να συνεχιστεί επίσης. Το κόστος θα είναι τεράστιο.

Το γεγονός ότι η οικονομία κατέρρευσε λίγο λιγότερο πέρυσι από ό,τι υπολογιζόταν, είναι μια μικρή παρηγοριά. Σε αυτό έχει δίκιο ο υπ. Οικονομίας Πέτερ Αλτμάιερ (…)

Aλλά αυτό που επιτεύχθηκε ήταν να κρατηθούν οι ζημίες σε αποδεκτά πλαίσια. Στα αυτιά όσων πλήττονται έντονα από την πανδημία αυτό ακούγεται σαν κοροϊδία. Θα μπορούσε όμως να είναι και χειρότερα. Το σκληρό λοκντάουν την περασμένη άνοιξη κατέστησε δυνατή σχετικά νωρίς τη χαλάρωση των μέτρων, αλλά αυτή με τη σειρά της οδήγησε το καλοκαίρι σε νέα αύξηση των κρουσμάτων. Αυτό μπορεί να επαναληφθεί».

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού