“Συναρμολογούμενα” φυτά

φυτά

Ένας λόγος παραπάνω σήμερα, στον εγκλεισμό λόγω της πανδημίας, να έχουμε λουλούδια και φυτά στο σπίτι. Για όσους ωστόσο είναι ταλαιπωρία να φροντίζουν άνθη σε βάζο ή ένα έστω μικρό φυτό, η γνωστή δανέζικη εταιρεία παιχνιδιών προσφέρει εναλλακτική λύση: ένα μπουκέτο λουλουδιών και ένα μπονσάι, τα οποία συναρμολογούνται με στοιχεία από πλαστικό με βάση τα φυτά (χρήση ζαχαροκάλαμου από βιώσιμες καλλιέργειες).

«Ενώ πολλοί αναζητούν χώρους πράσινου για να χαλαρώσουν και να απαλλαγούν από το στρες, τώρα οι ενήλικες μπορούν να φέρουν μια σταλιά φύσης μέσα στο σπίτι τους και να εκτονωθούν καθώς δημιουργούν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, αυτές τις φυτικές κατασκευές. Και τα σπουδαία νέα είναι ότι σε αυτά τα φυτά δεν χρειάζεται ν’ αλλάζεις νερό για να διατηρούνται φρέσκα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το κιτ για το Μπουκέτο Λουλουδιών αποτελείται από 756 στοιχεία τα οποία μπορεί κάποιος να τα συνθέσει σε ένα σύνολο εντυπωσιακών χρωμάτων. Συνδυασμός από σκυλάκια, τριαντάφυλλα, παπαρούνες, άστερ, μαργαρίτες και διαφορετικές πρασινάδες συγκροτεί το μπουκέτο το οποίο μπορεί να συναρμολογείται ξανά και ξανά για να εκφράζει την εκάστοτε διάθεση του δημιουργού του ή να ταιριάζει με το διαφορετικό δωμάτιο το οποίο προορίζεται να στολίσει.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού