Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Ταραντίλη για την τριμερή συμφωνία του Βερολίνου

"Εχθές, 20 Ιανουαρίου του 2021, το διπλωματικό γραφείο του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημερώθηκε από το διπλωματικό γραφείο του πρωθυπουργού για τη διαπραγμάτευση Ελλάδας-Τουρκίας-Γερμανίας, που διεξήχθη το καλοκαίρι στο Βερολίνο, για τη θετική έκβαση που είχε πάρει στην πρώτη φάση της και την αρνητική της κατάληξη", σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ

Σημερινή απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του Τύπου σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για ενημέρωση ως προς την τριμερή συμφωνία του Βερολίνου σχολιάζει με ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

“Εχθές, 20 Ιανουαρίου του 2021, το διπλωματικό γραφείο του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημερώθηκε από το διπλωματικό γραφείο του πρωθυπουργού για τη διαπραγμάτευση Ελλάδας-Τουρκίας-Γερμανίας, που διεξήχθη το καλοκαίρι στο Βερολίνο, για τη θετική έκβαση που είχε πάρει στην πρώτη φάση της και την αρνητική της κατάληξη”, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Υπογραμμίζεται ότι η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε αφού ο κ Κατρούγκαλος είχε ζητήσει, για πολλοστή φορά, να υπάρξει διαφάνεια και σοβαρή ενημέρωση επί του ζητήματος και όχι μισόλογα”, συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και σχολιάζει: “Το γεγονός ότι ο κ. Ταραντίλης δεν το γνωρίζει είναι εσωτερικό θέμα της κυβέρνησης, όπως και πολλά άλλα”.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού