Καραγιάννη: «Όσο γρηγορότερα συμβεί πολιτική αλλαγή, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το όφελος για τον λαό μας»

Η χώρα έχει ανάγκη από ένα εναλλακτικό πολιτικό σχέδιο και μία κυβέρνηση που θα θέλει και θα μπορεί να το υπηρετήσει. Μια προοδευτική κυβέρνηση, η οποία θα προτάξει ένα μοντέλο ανάπτυξης που θα τους χωράει όλους, χωρίς να απειλεί κοινωνικά δικαιώματα και κατακτήσεις. Όσο γρηγορότερα συμβεί τόσο μεγαλύτερο θα είναι το όφελος για τον λαό μας»

«Η κυβέρνηση πέραν της διαχειριστικής ανικανότητας, επέδειξε πολλές φορές ατολμία ή ακόμα και πολιτική ανεντιμότητα», σχολίασε η Τ. Καραγιάννη, αν. εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε συνέντευξή τηςστο Bigpost.gr.

«Το γεγονός, ότι η κυβέρνηση πέραν της διαχειριστικής ανικανότητας, επέδειξε πολλές φορές ατολμία ή ακόμα και πολιτική ανεντιμότητα, μετρώντας περισσότερο το πολιτικό κόστος από την αξία της ανθρώπινης ζωής, είναι εγκληματικό», τονίζει μεταξύ άλλων, και κάνει λόγο για σημαντική «έλλειψη προετοιμασίας».

Η χώρα έχει ανάγκη από ένα εναλλακτικό πολιτικό σχέδιο και μία κυβέρνηση που θα θέλει και θα μπορεί να το υπηρετήσει. Μια προοδευτική κυβέρνηση, η οποία θα προτάξει ένα μοντέλο ανάπτυξης που θα τους χωράει όλους, χωρίς να απειλεί κοινωνικά δικαιώματα και κατακτήσεις. Όσο γρηγορότερα συμβεί τόσο μεγαλύτερο θα είναι το όφελος για τον λαό μας, πρόσθεσε η κυρία Καραγιάννη.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού