Αχτσιόγλου: Η ΝΔ μας οδήγησε στην υψηλότερη ύφεση στην Ευρώπη

Με τη στρατηγική που ακολούθησε η κυβέρνηση, της μη ουσιαστικής στήριξης του εισοδήματος των νοικοκυριών, των εργαζομένων, της επιβίωσης των επιχειρήσεων, οδήγησε τη χώρα να έχει τη μεγαλύτερη ύφεση στην Ευρώπη

Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας στο Newsbomb.gr, τόνισε ότι η στρατηγική που ακολούθησε η κυβέρνηση οδήγησε την χώρα στο να έχει την μεγαλύτερη ύφεση στην Ευρώπη, προσθέτοντας πως «με τη στρατηγική της η ΝΔ οδήγησε τους εργαζόμενους στην Ελλάδα να υφίστανται την τρίτη μεγαλύτερη μείωση εισοδήματος στην Ευρώπη».

Με τη στρατηγική που ακολούθησε η κυβέρνηση, της μη ουσιαστικής στήριξης του εισοδήματος των νοικοκυριών, των εργαζομένων, της επιβίωσης των επιχειρήσεων, οδήγησε τη χώρα να έχει τη μεγαλύτερη ύφεση στην Ευρώπη. Με το να μη δράσει εμπροσθοβαρώς, καταλήξαμε τώρα να έχουμε μια ύφεση που δύσκολα αντιστρέφεται και να πρέπει το κράτος να δαπανήσει πολλαπλάσια, ενώ τα έσοδα έχουν καταρρεύσει. Με τη στρατηγική της η ΝΔ οδήγησε τους εργαζόμενους στην Ελλάδα να υφίστανται την τρίτη μεγαλύτερη μείωση εισοδήματος στην Ευρώπη, και τους χαμηλόμισθους τη δεύτερη μεγαλύτερη μείωση. Τούτο σημαίνει ότι οι πολίτες δεν έχουν καταναλωτική δυνατότητα και δεν μπορεί να στηριχθεί η ζήτηση, υπογράμμισε μεταξύ άλλων η κυρία Αχτσιόγλου.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού