Χαρίτσης: Επιτέλους συντονισμός και σοβαρότητα από την κυβέρνηση ώστε οι εμβολιασμοί να προχωρήσουν εγκαίρως

Στην χώρα μας είναι εμβολιασμένο  μόλις το 0,77% του πληθυσμού. Απέχουμε δηλαδή σημαντικά από το μέσο όρο της Ευρώπης, στο 1,2%. Για αυτό και επιμένουμε στην υπέρβαση της πατέντας, εφόσον μάλιστα οι έρευνες των εμβολίων χρηματοδοτήθηκαν με δημόσιους πόρους

ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης

«Είναι κρίσιμο να υπάρξει συντονισμός και σοβαρότητα από την κυβέρνηση ώστε οι εμβολιασμοί να προχωρήσουν εγκαίρως και αξιόπιστα» δηλώνει ο βουλευτής Μεσσηνίας και Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «REALNews».

Κρίσιμο τώρα είναι να υπάρξει επιτέλους συντονισμός και σοβαρότητα από την κυβέρνηση ώστε οι εμβολιασμοί να προχωρήσουν εγκαίρως και αξιόπιστα. Στην χώρα μας είναι εμβολιασμένο  μόλις το 0,77% του πληθυσμού. Απέχουμε δηλαδή σημαντικά από το μέσο όρο της Ευρώπης, στο 1,2%. Για αυτό και επιμένουμε στην υπέρβαση της πατέντας, εφόσον μάλιστα οι έρευνες των εμβολίων χρηματοδοτήθηκαν με δημόσιους πόρους.  Ενώ όπως ζητάνε και οι ίδιοι οι  υγειονομικοί, πρέπει να ενισχυθούν οι προσλήψεις και να εμπλακούν οι δομές της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, ώστε να μην γονατίσουν τα νοσοκομεία, ανέφερε ο κ. Χαρίτσης.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού