Ημερολόγιο Ασημάντων 389: Βόμβα Μπεκατώρου – Ο βιαστής παράγοντας και η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού

Οι βιαστές δεν είναι οι μαυριδεροί φτωχοδιάβολοι, οι «εισβολείς» της  διπλανής πόρτας,  βιαστές είναι οι «άρχοντες»   της Υψηλής Πύλης οι ισχυροί, οι ηλιοψημένοι γκόμενοι με τα λευκά σορτσάκια και τα σκάφη στη μαρίνα. Θα ανοίξουν πολλά στόματα για τους επηρμένους, τους καρεκλοκένταυρους, τους επιβήτορες της τρύπιας δεκάρας και του θηριώδους τζιπ. Στο στρατό, στα σχολεία, στα Ιδρύματα, στα  κόμματα, οι κομματάρχες, οι στρατηγοί, οι  σχολάρχες, οι «φιλάνθρωποι»  αρχιερείς, η λίστα είναι ατέλειωτη. Υπάρχουν άπειροι σκελετοί στα ντουλάπια. Σε όλη την επικράτεια και εκτός αυτής. Και «Δεν μπορεί ο άλλος να μας εκμεταλλεύεται και να εκμεταλλεύεται το ρόλο του»,  όπως είπε  η καταγγέλλουσα Ολυμπιονίκης

Μπεκατώρου

14.1.21 Δύο σημαντικά θέματα. Πρώτο το Συλλαλητήριο για το νομοσχέδιο αστυνόμευσης των πανεπιστημίων με ίδρυση ειδική «πανεπιστημιακής (!) Αστυνομίας χιλίων ανδρών (χρειάζονται περισσότεροι λένε!) και διάλυση της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των φοιτητών με χημικά. Περίμενε από κοντά και η αύρα, το νέο υπερόπλο της αστυνομίας, στην πλατεία Κλαυθμώνος   να καταβρέξει με δάκρυα τη νεολαία. Στην τηλεόραση οι συστημικοί δημοσιογράφοι  διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους : «Μα σε καιρό πανδημίας διαδήλωση! » και μανά ξανά  ο Πιέρος στο  Action 24: Σε καιρό πανδημίας ! Έλα μου ντε ! Ούτε ένα φασιστικό νομοσχεδιάκι να μη θέλουμε να μας φορέσετε σε καιρό πανδημίας !

Και δεύτερον οι σκηνές όπου δύο νεαροί ξυλοκόπησαν βάρβαρα ένα φύλακα στο μετρό επειδή τους είπε να κατεβάσουν τα ποδάρια τους απ΄τα καθίσματα  και να φορέσουν μάσκα, προβάλλεται αδιαλείπτως.

Οι νεαροί –δεν ξέρουμε αν είναι νεαροί γιατί έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, έτσι μας λένε τουλάχιστον στις ειδήσεις, χτυπάνε ανελέητα με κλωτσιές  ξανά και ξανά τον εξουδετερωμένο άνθρωπο σε όλο του το σώμα. Το βίντεο παίζεται συνεχώς είναι «σοκαριστικό» . Οι δράστες διαφεύγουν και δεν βλέπουμε τα πρόσωπά τους, τα έχουν καλύψει με σκρατς οι τεχνικάριοι.  Το σωστό να λέγεται: Ο νόμος επιτάσσει  να ΜΗ δείχνουμε τη φατσούλα αυτουνού που κακοποιεί,  πρέπει να τον προστατέψουμε να μη τον αναγνωρίσουμε, μην το συλλάβουμε κιόλας αμέσως. Τα προσωπικά δεδομένα γαρ.     Τα προσωπικά δεδομένα γαρ(γάλατα) έχουν γίνει κουρέλια  για τους πολίτες όλου του κόσμου. Οι δράστες   ήταν λευκοί, μιλούσαν καλά ελληνικά. Τίποτα Αλβανοί θα είναι μωρέ!

14.1.1822 Ο Κεχαγιάς του Κιαμήλ μπέη, ο καδής και δυο αγάδες παραδίδουν με συνθήκη τον Ακροκόρινθο στους Δημήτριο Υψηλάντη, Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη και Θεόδωρο Κολοκοτρώνη ο οποίος σταυρώνει με τη σημαία και μπαίνει καμαρωτά στο Φρούριο (Παρένθεση και μία Σημείωση δική μου. Στο εν λόγω φρούριο δεν υπάρχει πια φύλακας του Υπουργείου Πολιτισμού και δεν υπάρχουν σχάρες να σκεπάσουν τα πηγάδια –σε ένα από αυτά που χάσκει κόντεψα να πέσω μέσα πριν από λίγα χρόνια. Δεν μπορεί να τσιμεντώσει εκεί η κυρία  Μενδώνη που είναι  καλή στα τσιμέντα ΧΥΜΙΞ; Κλείνει η παρένθεση) Την ίδια μέρα καταφθάνει  στο Αλιβέρι ο  Οδυσσέας Ανδρούτσος επικεφαλής της εκστρατείας εναντίον των τούρκων της Καρύστου

15.1.2021  Έβαλε κρύο. Πού και πότε θα χιονίσει. Παροδικά, πάνω από τα 800 μέτρα. Στο Mον Παρνές δηλαδή στην Πάρνηθα. Δεν θα πάω τελικά, ούτε στο καταφύγιο το οποίο παραμένει  άλλωστε   κλειστό.

15.1.1822 Η Δημοκρατία της Αϊτής αναγνωρίζει πρώτη στον κόσμο την Επαναστατική κυβέρνηση της Ελλάδας

15.1.1823 Πρώτη σημαντική επιτυχία του Γεωργίου Καραϊσκάκη στον Άη Βλάση των Αγράφων. Αντιμετωπίζει με εξαιρετική επιτυχία ισχυρές τουρκικές δυνάμεις υπό τον Ισμαήλ Χατζημπέντο, τον οποίο  σε μονομαχία μέχρι θανάτου θανατώνει κανονικά

• Συζήτηση αρχηγών στη Βουλή για την πανδημία. Αυτοί οι άνθρωποι ενδιαφέρονται όπως φαίνεται σοβαρά για την υγεία μας. Άκουσα τους αρχηγούς της ήσσονος αντιπολίτευσης Λύση-Μέρα-Κουκουέ πλένοντας τα πιάτα. Ο μόνος που είχε πραγματικά αγωνία ήταν ο κ.  Βελόπουλος που προσπαθούσε να πείσει περισσότερο τον εαυτό του παρά τους άλλους για τις μαλακίες που  ξεφούρνιζε περί εμβολίου, για τα Σκόπια και υπέρ της   αστυνομίας των αρίστων. Οι άλλοι δύο αρχηγοί ήταν υπερσίγουροι γι’ αυτά που έλεγαν. Ένα είδος μαιτρ του είδους.

 • Βόμβα Μπεκατώρου μεγατόνων. Ο βιαστής παράγοντας. Η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού. Το θέμα του βιασμού του δικού της  βιασμού, που έφερε στη δημοσιότητα η ολυμπιονίκης Μπεκατώρου από υψηλόβαθμο παράγοντα των Ολυμπιακών Αγώνων, έστω και ετεροχρονισμένα, είναι από τις γενναίες  πράξεις και μαζί από τις  πιο θλιβερές  στιγμές στον  αθλητισμό και δεν θα είναι σίγουρα η μόνη. Θα ταρακουνήσει τις φιλήσυχες συνειδήσεις καθώς θα εννοήσουν επιτέλους  ότι τα   τέρατα της εξουσίας, της ιεραρχίας, της κουλτούρας του βιασμού και του φασισμού   είναι δίπλα μας και μας βιάζουν καθημερινά.  Άνθρωποι που δεν έχουν  φραγμούς και όρια. Όλοι εκείνοι που θα θυσίαζαν αξίες, ιδέες, σχέσεις, φιλίες  απλά και μόνο για να πετύχουν το σκοπό τους. Οι βιαστές δεν είναι οι μαυριδεροί φτωχοδιάβολοι, οι «εισβολείς» της  διπλανής πόρτας,  βιαστές είναι οι «άρχοντες»   της Υψηλής Πύλης οι ισχυροί, οι ηλιοψημένοι γκόμενοι με τα λευκά σορτσάκια και τα σκάφη στη μαρίνα. Θα ανοίξουν πολλά στόματα για τους επηρμένους, τους καρεκλοκένταυρους, τους επιβήτορες της τρύπιας δεκάρας και του θηριώδους τζιπ. Στο στρατό, στα σχολεία, στα Ιδρύματα, στα  κόμματα, οι κομματάρχες, οι στρατηγοί, οι  σχολάρχες, οι «φιλάνθρωποι»  αρχιερείς, η λίστα είναι ατέλειωτη. Υπάρχουν άπειροι σκελετοί στα ντουλάπια. Σε όλη την επικράτεια και εκτός αυτής. Και «Δεν μπορεί ο άλλος να μας εκμεταλλεύεται και να εκμεταλλεύεται το ρόλο του»,  όπως είπε  η καταγγέλλουσα Ολυμπιονίκης.

Ευτυχώς εδώ δεν έχουμε τα καθολικά σχολεία με τους ανύπανδρους παπάδες που είναι πρωταθλητές στην παιδεραστία -όχι ότι οι ορθόδοξοι δικοί μας είναι Παναγίες,  αλλά τουλάχιστον υπάρχει ο … ευλογημένος θεσμός του γάμου και μια πρεσβυτέρα να τους τραβάει πότε πότε το αυτί.  Όμως ξέφυγα από το θέμα που είναι η σεξουαλική κακοποίηση της γυναίκας. Ο Καραγάτσης γράφει δεν θυμάμαι τώρα σε ποιο βιβλίο (τον διάβαζα μαθητής γυμνασίου μανιωδώς) μάλλον στο νούμερο 10 για έναν μπάρμπα που έφερε από το χωριό δύο ανήλικες στη δούλεψή του στην Αθήνα. Πρώτα η μεγαλύτερη 16 χρονών στο κρεβάτι του,  να ακολουθήσει η  άλλη 14χρονη! Από τότε  εξελίχτηκαν πολύ τα ήθη αλλά εξελίχτηκε και η αρσενική βία, ψυχολογική -σωματική.   Είναι τόσο μεγάλη η γκάμα της κακοποίησης που δεν ξέρεις προς τα πού να κοιτάξεις και να μη ντραπείς. «Βιασμός είναι η συνειδητή μέθοδος», λέει η Σούζαν Μπραουνμίλλερ, «με την οποία όλοι οι άντρες κρατούν όλες τις γυναίκες σε κατάσταση φόβου».

•Τρία χρόνια στο στρατό, εφτά  δικτατορία (τα έξι από αυτά στο Παρίσι), δέκα χρόνια μνημόνια και δύο πανδημία, δώδεκα χρόνια μαθητής,  δέκα φοιτητής, πενήντα παντρεμένος  (τα 35 στην Αυστραλία),  και τελικά μόνος στη Δεριγνύ σε κατάσταση πολιορκίας. Δέκα χρόνια στις εφημερίδες της αλλοδαπής, 15 χρόνια λέκτορας στα πανεπιστήμια τους Σύδνεϋ, 20 χρόνια στο υπουργείο Τύπου (από αυτά δέκα στο Γραφείο Τύπου του Γενικού Προξενείου Σύδνεϋ), μα πόσο χρονών είμαι;  Και δεν έχουν έλθει τα εμβόλια στους αποκλεισμένους.

Και τώρα μόνος, αναζητώντας την  Μπέμπα για στήριγμα, που πλένει, μαγειρεύει, σφουγγαρίζει, ξεσκονίζει,  αερίζει, μουρμουρίζει θα χιονίσει παροδικά στα 800 μέτρα, μουγγρίζει, easyeasy, μία Μπέμπα η οποία βιάζεται καθημερινά από πολύ κόσμο, κυρίως από το αφεντικό, το συμβίο, τα  παιδιά, τον μπαμπά και τη μαμά της. Η αγία οικογένεια παντού. Στην Ελλάδα είμαστε όλοι μια Οικογένεια αγαπημένη.

Είναι ωραίο μια αγαπημένη γυναίκα να σου στρώνει το κρεβάτι τόσο συμμετρικά.  Άπαξ της εβδομάδος. Ζω ακόμη στη δική μου πατριαρχία
Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού