ΚΙΝΑΛ: Ενημέρωση τώρα για τις προσλήψεις στις αστικές συγκοινωνίες

ΚΙΝΑΛ

Να ενημερώσει η κυβέρνηση τη Βουλή και τους Έλληνες πολίτες για το κατά πόσο άλλαξαν τα άτομα τα οποία εν τέλει θα προσληφθούν στις αστικές συγκοινωνίες ή αν οι αλλαγές στις οποίες αναφέρεται το ΑΣΕΠ αφορούν επανακατάταξη των επιτυχόντων σε ό,τι αφορά τη σειρά προτεραιότητάς τους στον πίνακα προσληπτέων, ζητεί το Κίνημα Αλλαγής.

Επίσης, ζητεί να ενημερώσει για το μέσο ποσοστό αλλαγών που επέρχονται σε προσωρινούς πίνακες διοριστέων ΙΔΑΧ, μετά τον έλεγχο των ενστάσεων από το ΑΣΕΠ, ώστε να αξιολογηθεί η ικανότητα των φορέων του Δημοσίου να διενεργούν τις εν λόγω διαδικασίες.

Σε σχετική ανακοίνωσή του, το ΚΙΝΑΛ αναφέρει ότι ο θόρυβος που έχει προκύψει για τις προσλήψεις στις αστικές συγκοινωνίες αναδεικνύει ένα ουσιαστικό θέμα που έχει να κάνει με την ενίσχυση του ΑΣΕΠ, ώστε οι διαδικασίες πρόσληψης, είτε διενεργούνται από την ανεξάρτητη αρχή, είτε απλώς εποπτεύονται από αυτήν, να γίνονται με διαφάνεια, ταχύτητα και διασφάλιση της αξιοκρατίας.

Το ΑΣΕΠ, προσθέτει το ΚΙΝΑΛ, είναι ένα εμβληματικό έργο του ΠΑΣΟΚ που έγινε για να βάλει τέλος στο ρουσφέτι στο Δημόσιο και πρέπει να περιφρουρηθεί, επισημαίνοντας δεν πρέπει να παραμένει καμία σκιά σε ό,τι αφορά προσλήψεις στο Δημόσιο.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού