Καλπάκης: Η πανδημική κρίση εξελίσσεται σε κρίση δημοκρατίας με αποκλειστική ευθύνη της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη

Αρνήθηκε η κυβέρνηση την πρότασή μας, να αναβάλει την ψήφιση του νομοσχεδίου για την Παιδεία και να το φέρει αυτολεξεί όταν θα το επιτρέπει η συνθήκη. Αυτά που κάνει η ΝΔ είναι ξένα για μια δυτικού τύπου δημοκρατία

“Αν δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με την εποικοδομητική του στάση και τις προτάσεις του, να πιέζει την κυβέρνηση, δεν θα είχαν γίνει ούτε τα ελάχιστα που έγιναν για την πανδημία” τόνισε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέργιος Καλπάκης, μιλώντας στην εκπομπή “KONTRA 24”.

“Τόσους μήνες φωνάζουμε ότι οι εργασιακοί χώροι αποτελούν εστίες υπερμετάδοσης και τώρα η κυβέρνηση, μετά από 11 μήνες πανδημίας, θυμήθηκε να κάνει τεστ στους εργασιακούς χώρους. Τόσους μήνες φωνάζουμε ότι χρειάζονται μόνιμες προσλήψεις ιατρικού προσωπικού και μόλις σήμερα προκήρυξε η κυβέρνηση μόνιμες θέσεις, ενώ βρισκόμαστε σε τρίτο lockdown και μπροστά σε ένα τρίτο κύμα της πανδημίας” σχολίασε χαρακτηριστικά.

Αρνήθηκε η κυβέρνηση την πρότασή μας, να αναβάλει την ψήφιση του νομοσχεδίου για την Παιδεία και να το φέρει αυτολεξεί όταν θα το επιτρέπει η συνθήκη. Αυτά που κάνει η ΝΔ είναι ξένα για μια δυτικού τύπου δημοκρατία, πρόσθεσε ο κ. Καλπάκης.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού