«Τάρτα Ροδάκινο» διαδικτυακά σήμερα από το Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου Κρήτης

Η συγκινητική, τρυφερή, αστεία αλλά και ταυτόχρονα πικρή σαν δηλητήριο «Τάρτα Ροδάκινο» του Μηνά Βιντιάδη, σε σκηνοθεσία Μανώλη Ιωνά, συνεχίζει το ταξίδι της στην Ελλάδα

Με το θεατρικό έργο «Τάρτα Ροδάκινο» του Μηνά Βιντιάδη και  πρωταγωνιστές την ‘Αννα Αδριανού και τον Δημήτρη Μαζιώτη, το Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου Κρήτης συνεχίζει τις live streaming προβολές του σήμερα, Σάββατο 13/2, στις 21.00, στην διεύθυνση https://www.cccc.gr/gr/live-streaming.

Η συγκινητική, τρυφερή, αστεία αλλά και ταυτόχρονα πικρή σαν δηλητήριο «Τάρτα Ροδάκινο» του Μηνά Βιντιάδη, σε σκηνοθεσία Μανώλη Ιωνά, συνεχίζει το ταξίδι της στην Ελλάδα με επιτυχία, ρίχνοντας την αιρετική της ματιά στη σχέση αγάπης και μίσους ενός ζευγαριού που γιορτάζει την αργυρή επέτειο του γάμου του. Σ΄ ένα δωμάτιο ακούγονται όλες οι αλήθειες και τα ψέματα μιας κοινής ζωής 25 χρόνων. Η ιδιαιτερότητα του έργου έγκειται στο ότι στο πρώτο μέρος μιλάει ο άνδρας και στο δεύτερο η γυναίκα, εκτός από τη σκηνή του τέλους που μιλάνε για λίγο και οι δύο. Ενώ απευθύνονται ο ένας στον άλλο μοιάζει να μονολογούν φωναχτά, μα ο άλλος δεν μπορεί ν’ απαντήσει, παρόλο που συμμετέχει στη δράση.

Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση ξεκίνησε. Μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας από
εδώ:
https://www.viva.gr/tickets/theater/streaming/tarta-rodakino-tou-mina-vintiadi/

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού