Η κυβέρνηση αναζητά σύμβουλο για τα ψηφιακά έργα του Ταμείου Ανάκαμψης

Σύμβουλο για την οριζόντια εποπτεία και το συντονισμό έργων και προγραμμάτων που θα χρηματοδοτηθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης και την προετοιμασία του μηχανισμού διαχείρισης, αναζητούν το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και η Κοινωνία της Πληροφορίας

Σύμβουλο για την οριζόντια εποπτεία και το συντονισμό έργων και προγραμμάτων που θα χρηματοδοτηθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης και την προετοιμασία του μηχανισμού διαχείρισης, αναζητούν το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και η Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ (ΚτΠ) ως δυνητικός φορέας υλοποίησης.

Για τον λόγο αυτό η ΚτΠ προχωρά στη διενέργεια διαγωνισμού προϋπολογισμού σχεδόν 1 εκατ. ευρώ με το δικαιώματα προαίρεσης και ΦΠΑ. Οι υποψήφιοι θα πρέπει κατά τα προηγούμενα τρία έτη να έχουν υλοποιήσει τουλάχιστον ένα έργο που να αφορά την ανάληψη Διαχείριση υλοποίησης ή/και ωρίμανσης Έργου ΤΠΕ, συνολικού προϋπολογισμού μεγαλύτερου των 50 εκατ. ευρώ ή την λειτουργία Γραφείου Υποστήριξης  Προγραμμάτων/Έργων ή και επιχειρησιακών διαδικασιών οργανικής μονάδας Δημόσιου ή Ιδιωτικού Φορέα (PMO).

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού