Υπόθεση Λιγνάδη – Οργή για τα σχόλια Μάνδρου: «Τα παιδιά δεν είχαν γονείς;» (vid)

«Tα παιδιά αυτά που βρισκόντουσαν σε ένα σπίτι και ξενυχτάγανε και υφίσταντο αυτά που υφίσταντο, μάνα και πατέρα δεν είχανε;», είπε η Μάνδρου...

Μάνδρου

Υπόθεση Λιγνάδη: Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα σχόλια της δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ Ιωάννας Μάνδρου η οποία καταλόγισε ευθύνες στους γονείς των παιδιών που φέρονται να έπεσαν θύματα βιασμού.

Η Μάνδρου με σχόλιό της αναρωτήθηκε αν τα παιδιά, που φέρονται να κακοποιήθηκαν, «είχαν γονείς»….

«Tα παιδιά αυτά που βρισκόντουσαν σε ένα σπίτι και ξενυχτάγανε και υφίσταντο αυτά που υφίσταντο, μάνα και πατέρα δεν είχανε;», είπε η Μάνδρου.

Μετά την επισήμανση άλλων δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ ότι τα περισσότερα παιδιά ήταν ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, η Ιωάννα Μάνδρου σχολίασε: «Όχι, αυτά που έχουν καταγγείλει δεν είναι καθόλου προσφυγόπουλα. Ήτανε παιδιά σε οικογένειες που κατά τη γνώμη μου τίθεται ένα θέμα ευθύνης των γονέων που πρέπει να ασκούν με επιμέλεια την επιμέλεια των παιδιών τους γιατί δεν μπορεί το παιδί 14 χρονών να κοιμάται έξω από το σπίτι και να μην ξέρει η μάνα κι ο πατέρας αν είναι σε κανενός αλλουνού παιδί το σπίτι ή αν είναι πουθενά αλλού».

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Λιγνάδη: Εισαγγελική έρευνα για εμπλοκή Δομών ανήλικων προσφύγων

Μπιμπίλας μετά την κατάθεση: «Έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη»

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού