«Δημοκρατία και Δικαιοσύνη»: Διαδικτυακή συζήτηση από το ΕΝΑ αύριο, Τετάρτη 24/2

Το Ινστιτούτο Εναλλακτικών Πολιτικών ΕΝΑ εγκαινιάζει έναν κύκλο δημόσιων παρεμβάσεων για το θέμα της δημοκρατίας, διοργανώνοντας μία σειρά από συζητήσεις γύρω από τη συνθήκη της δημοκρατίας σήμερα, με αφορμή το βιβλίο του Νίκου Παρασκευόπουλου Δημοκρατία. Η δημοκρατία και η δικαιοσύνη της [εκδόσεις ΕΝΑ

Κύκλος δημόσιων παρεμβάσεων από το ΕΝΑ με σειρά από συζητήσεις γύρω από τη συνθήκη της δημοκρατίας σήμερα, με αφορμή το βιβλίο του Νίκου Παρασκευόπουλου «Δημοκρατία. Η δημοκρατία και η δικαιοσύνη της»« – Πρώτη διαδικτυακή συζήτηση, «Δημοκρατία και Δικαιοσύνη», την Τετάρτη, 24/2/2021, στις 18:00.

Το Ινστιτούτο Εναλλακτικών Πολιτικών ΕΝΑ εγκαινιάζει έναν κύκλο δημόσιων παρεμβάσεων για το θέμα της δημοκρατίας, διοργανώνοντας μία σειρά από συζητήσεις γύρω από τη συνθήκη της δημοκρατίας σήμερα, με αφορμή το βιβλίο του Νίκου Παρασκευόπουλου Δημοκρατία. Η δημοκρατία και η δικαιοσύνη της [εκδόσεις ΕΝΑ, σειρά Βασικές Έννοιες].

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει την  πρώτη διαδικτυακή συζήτηση, «Δημοκρατία και Δικαιοσύνη», την Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021, στις 18:00.

Συμμετέχουν:

Σία Αναγνωστοπούλου, Καθηγήτρια Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας Πάντειο Πανεπιστήμιο, Βουλευτής
Κώστας Αρβανίτης, Δημοσιογράφος, Ευρωβουλευτής
Σπύρος Βλαχόπουλος, Καθηγητής Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ
Γιώργος Σωτηρέλης, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου ΕΚΠΑ
Συντονιστής: Γιάννης Δραγασάκης, Βουλευτής, πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης

Θα χαιρετίσει ο συγγραφέας του βιβλίου, Ομότιμος Καθηγητής ΑΠΘ και πρώην Υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού