Γερμανική εφημερίδα Freitag με τίτλο «Κινδυνεύει να πεθάνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας»

Από την αρχή της πανδημίας Τύπος, τηλεοπτικοί σταθμοί και άλλα μέσα ενημέρωσης έχουν ευθυγραμμιστεί με τη κυβέρνηση. Όχι με μέτρα καταστολής, αλλά με μεγάλα ποσά που μοιράστηκαν με πρόσχημα την εκστρατεία κατά της πανδημίας

Για να γίνει δεκτό το αίτημα επιστροφής του στις φυλακές Κορυδαλλού από τα κρατητήρια Δομοκού ο Δημήτρης Κουφοντίνας βρίσκεται εδώ και σχεδόν 50 μέρες σε απεργία πείνας, γράφει η γερμανική εφημερίδα Freitag με τίτλο «Κινδυνεύει να πεθάνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας».

Η αριστερή εφημερίδα παρατηρεί: «Έχει χάσει υπερβολικά πολλά κιλά, δεν μπορεί να κινηθεί ή να μιλήσει, δεν είναι πια σε θέση να πιει ούτε νερό. Στις 17 Φεβρουαρίου μεταφέρθηκε σε εντατική τοπικού νοσοκομείου. Ο ίδιος ζήτησε να αφαιρεθεί ο ορός ενυδάτωσης. Μιας και δεν είναι πια σε θέση να πιεί, αυτό σημαίνει ότι ξεκινά και απεργία δίψας. Σε περίπτωση λοιπόν που δεν υποχωρήσει η κυβέρνηση ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα πεθάνει σε τρεις, τέσσερεις, το πολύ πέντε μέρες. Φυσικά υπήρξαν σε Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό αντιδράσεις κατά του τρόπου με τον οποίο οι ελληνικές αρχές αντιμετωπίζουν τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Πολιτικοί, διανοούμενοι, καλλιτέχνες και επιστήμονες προχώρησαν σε σχετικές δηλώσεις. Και στη περίπτωση Κουφοντίνα ωστόσο ωφελεί την κυβέρνηση ότι ήδη από την αρχή της πανδημίας Τύπος, τηλεοπτικοί σταθμοί και άλλα μέσα ενημέρωσης έχουν ευθυγραμμιστεί με τη κυβέρνηση. Όχι με μέτρα καταστολής, αλλά με μεγάλα ποσά που μοιράστηκαν με πρόσχημα την εκστρατεία κατά της πανδημίας “Μένουμε σπίτι”», συνεχίζει η εφημερίδα και καταλήγει: «Σήμερα υπάρχει μόνο μια μεγαλύτερη εφημερίδα επικριτική προς την κυβέρνηση, καθώς και ένας ραδιοσταθμός, αλλά κανένα τηλεοπτικό κανάλι. Σχεδόν όλα τα μέσα ενημέρωσης έχουν ασπαστεί την κυβερνητική γραμμή».

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού