Η Amazon εξαγόρασε τη Selz, για να θωρακιστεί έναντι της Shopify

Συγκεκριμένα, ο κολοσσός του ηλεκτρονικού εμπορίου απέκτησε "αθόρυβα” τη Selz στις 15 Ιανουαρίου, καθώς δεν προέβη καν σε σχετική ανακοίνωση, με την είδηση να γίνεται γνωστή από την ανάρτηση που έκανε στο ιστολόγιό της η Selz

H Amazon προέβη πρόσφατα στην εξαγορά της Selz, μιας εταιρείας που αναπτύσσει εργαλεία με στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να στήσουν τα δικά τους διαδικτυακά καταστήματα.

Συγκεκριμένα, ο κολοσσός του ηλεκτρονικού εμπορίου απέκτησε “αθόρυβα” τη Selz στις 15 Ιανουαρίου, καθώς δεν προέβη καν σε σχετική ανακοίνωση, με την είδηση να γίνεται γνωστή από την ανάρτηση που έκανε στο ιστολόγιό της η Selz.

“Έχουμε υπογράψει συμφωνία για την εξαγορά μας από την Amazon και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους καθώς συνεχίζουμε να κατασκευάζουμε εύχρηστα εργαλεία για επιχειρηματίες”, έγραψε ο Martin Rushe, CEO και ιδρυτής της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου, σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιο της Selz.

Την εξαγορά επιβεβαίωσε στη συνέχεια και εκπρόσωπος της Amazon, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τους όρους της συμφωνίας.

Η κίνηση της Amazon φαίνεται ότι εντάσσεται στην προσπάθεια της εταιρείας να θωρακίσει τη θέση της έναντι της ανόδου που καταγράφει η Shopify.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού