Σκουρλέτης: Oι νέες Νομαρχιακές Επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ εφαλτήριο για μια πιο αποτελεσματική πορεία

Έχει τεράστια σημασία η εξελισσόμενη διαδικασία ανάδειξης των καινούργιων Νομαρχιακών Επιτροπών σε όλη την Ελλάδα, διότι είναι η πρώτη, κατ’ ουσίαν, μεγάλη πολιτική συζήτηση μετά τις τελευταίες εθνικές εκλογές, που γίνεται σε περιφερειακό επίπεδο

Oι νέες Νομαρχιακές Επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ εφαλτήριο για μια πιο αποτελεσματική πορεία, επεσήμανε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Ρ/Σ «Στο Κόκκινο 107.7», της Πάτρας.

«Έχει τεράστια σημασία η εξελισσόμενη διαδικασία ανάδειξης των καινούργιων Νομαρχιακών Επιτροπών σε όλη την Ελλάδα, διότι είναι η πρώτη, κατ’ ουσίαν, μεγάλη πολιτική συζήτηση μετά τις τελευταίες εθνικές εκλογές, που γίνεται σε περιφερειακό επίπεδο. Αυτή είναι η μία διάσταση που θεωρώ ότι είναι καθοριστική σε σχέση με τη σημασία αυτών των διαδικασιών. Το δεύτερο στοιχείο, που είναι εξίσου σημαντικό, είναι ότι για πρώτη φορά, με έναν συντεταγμένο και ισότιμο τρόπο συμμετέχουν δεκάδες χιλιάδες νέα μέλη, που έχουν ενταχθεί στην κοινή μας προσπάθεια από τον Ιούλιο του ‘19. Η συζήτηση έχει μια μεγάλη ατζέντα, πέρα από τα περιφερειακά και τοπικά ζητήματα», ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης.

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι τα καινούργια όργανα που θα προκύψουν, οι νέες Νομαρχιακές Επιτροπές, μπορούν να είναι το εφαλτήριο για να μπορέσουμε να έχουμε μια πιο αποτελεσματική πορεία από εδώ και μπρος, να έχουμε έναν πιο ουσιαστικό τρόπο παρέμβασης και σχεδιασμό σε περιφερειακό επίπεδο».

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού