Το πρώτο βιβλίο του φωτογράφου Hugo Comte

Στις 200 σελίδες του βιβλίου ορίζεται το έργο του με τρεις τρόπους: κινηματογραφική ενέργεια, απλή προσωπογραφία και σουρεαλισμός

Ο Hugo Comte, ο δημιουργός της εικόνας στο εξώφυλλο του άλμπουμ «Future Nostalgia» της Dua Lipa, κυκλοφόρησε το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο σε συνεργασία με τον καλλιτεχνικό διευθυντή David McKelvey.

Το βιβλίο εξυμνεί τις γυναίκες που έχουν εμπνεύσει τον Comte καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ως μούσες του οράματός του, Κένταλ Τζένερ, Μπέλα Χαντίντ, Ιρίνα Σάικ.

Πάντα προσπαθώ να δώσω την αίσθηση ότι η γυναίκα δεν φωτογραφίζεται, αλλά είναι εκείνη που κοιτάζει μέσα από την κάμερα, οπότε δημιουργείται αυτή η άμεση επαφή μεταξύ του θεατή και της μούσας, δήλωσε ο φωτογράφος.

«Ήθελα να δημιουργήσω το σύμβολο των πρώτων χρόνων καριέρας μου και αυτό είναι το σύμβολο του πώς βλέπω τη δουλειά μου και του πώς βλέπουν οι άλλοι τη δουλειά μου» ανέφερε.

Στις 200 σελίδες του βιβλίου ορίζεται το έργο του με τρεις τρόπους: κινηματογραφική ενέργεια, απλή προσωπογραφία και σουρεαλισμός.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού