Θράσος Χρυσοχοΐδη: «Γελοιότητες» οι καταγγελίες ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25 ότι «κινδυνεύει» η δημοκρατία

Ο Χρυσοχοΐδης χαρακτήρισε «γελοιότητες» τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και του ΜέΡΑ25 ότι «κινδυνεύει» η δημοκρατία από τέτοιες συμπεριφορές, λέγοντας ότι η δημοκρατία κινδύνευσε επί των δικών τους ημερών.

Χρυσοχοΐδης

«Η αστυνομική βία δεν δικαιολογείται, είμαστε απόλυτοι σε αυτό», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αναφορικά με το κρεσέντο αστυνομικής βίας στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Ο Χρυσοχοΐδης είπε ότι θα ολοκληρωθεί σύντομα η έρευνα, ώστε να αναδειχθούν και να αποδοθούν πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες, ενώ χαρακτήρισε «γελοιότητες» τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και του ΜέΡΑ25 ότι «κινδυνεύει» η δημοκρατία από τέτοιες συμπεριφορές, λέγοντας ότι η δημοκρατία κινδύνευσε επί των δικών τους ημερών.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε ότι στο δεύτερο 15μερο του Απριλίου θα τοποθετηθούν οι πρώτες ομάδες φύλαξης στα ΑΕΙ από ήδη υπηρετούντες στην Αστυνομία μέχρι να γίνουν οι προσλήψεις το Φθινόπωρο.

Για την κατάληψη στην Πρυτανεία του ΑΠΘ δήλωσε πως «όσοι εμποδίζουν τη λειτουργία των Πανεπιστημίων δεν ασκούν νόμιμο δικαίωμα» και ότι «τα Πανεπιστήμια είναι αυτοδιοίκητα, δεν είναι αδιοίκητα, ούτε ανοχύρωτα απέναντι στην παρανομία».

Διαβάστε επίσης:

Οργή για την αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη: «Τρομοκρατία άνευ προηγουμένου» – Προκαταρκτική Εξέταση από την εισαγγελία (vids)

ΔΣΑ: Επείγουσα αναφορά σε Χρυσοχοΐδη για τις αστυνομικές επιθέσεις κατά δικηγόρων και πολιτών

Νέα Σμύρνη – Κυρανάκης: Απίστευτη στοχοποίηση – Έδωσε «στον αέρα» τα στοιχεία του πολίτη που ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού