Πρύτανης του ΑΠΘ: Δημοσιεύματα για εμβολιασμό εκτός σειράς – Διαψεύδει ο ίδιος

Σύμφωνα με δημοσίευμα του documentonews.gr, ο πρύτανης του ΑΠΘ, φέρεται να εμβολιάστηκε στις 11 Ιανουαρίου του 2021

γιαννησ παπαιωαννου απθ

Ο πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Νίκος Γ. Παπαϊωάννου χαρακτηρίζει ψευδές δημοσίευμα που αναφέρει ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς, το οποίο χαρακτηρίζει ψευδές.

«Συμπεριελήφθην στη λίστα των μελών ΔΕΠ της Σχολής Επιστημών Υγείας προς εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού Covid-19, καθώς είμαι επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης του SARS-CoV-2 στα λύματα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης» δηλώνει χαρακτηριστικά ο πρύτανης του ΑΠΘ, καθηγητής Παθολογικής Ανατομικής του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας.

«Η επίσημη ενημέρωση των αρμόδιων εμβολιαστικών Αρχών έγινε από το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η συστηματική και κατευθυνόμενη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου και προσωπικής μου στοχοποίησης αναφορικά με τα τελευταία γεγονότα στο Αριστοτέλειο δεν με αγγίζει» καταλήγει στη δήλωσή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του documentonews.gr, ο πρύτανης του ΑΠΘ, φέρεται να εμβολιάστηκε στις 11 Ιανουαρίου του 2021. Συγκεκριμένα από τα στοιχεί προκύπτει πως εκείνη την ημέρα εμβολιάστηκε πρόσωπο με το όνομα «Νικόλαος Παπαϊωάννου του Γεωργίου», ο οποίος εμφανιζόταν ως παθολόγος. Το εν λόγω πρόσωπο έχει γεννηθεί στις 15/5/1963. Την ίδια ημέρα δηλαδή που έχει γεννηθεί και ο πρύτανης του ΑΠΘ, όπως προκύπτει από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

Δηλαδή έχουν ένα πρόσωπο με το ίδιο όνομα, επίθετο, πατρώνυμο και ημερομηνία γέννησης. Επίσης ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου που το εν λόγω πρόσωπο δήλωσε κατά τον εμβολιασμό του και αναγράφεται στην καρτέλα είναι καταχωρημένος στο όνομα «Πρύτανης Θεσσαλονίκης» ενώ και ο δεύτερος αριθμός είναι του σπιτιού του στη περιοχή Πεύκα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, νοσοκομειακοί γιατροί επιβεβαιώνουν το γεγονός, τονίζοντας πως είναι προκλητικό να βλέπουν τον πρύτανη του πανεπιστημίου να εμβολιάζεται, προσπερνώντας τους υγειονομικούς που δίνουν καθημερινά τη μάχη στο ΕΣΥ και παίρνοντας τη σειρά ανθρώπων που είχαν πραγματικά ανάγκη το εμβόλιο καθώς ανήκαν στις ηλικιακές ομάδες υψηλού κινδύνου.

Επίσης όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, ο πρύτανης είναι καθηγητής κτηνιατρικής και όχι Ιατρικής, οπότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τον εμβολιασμό του. Ωστόσο φαίνεται πως ο πρύτανης ξεπέρασε και αυτό το εμπόδιο καθώς στην καρτέλα εμβολιασμού, όπως προαναφέρθηκε, εμφανιζόταν ως «παθολόγος».

Σε επικοινωνία που είχε το documentonews.gr με τον πρύτανη, αυτός αρχικά αρνήθηκε πως έχει εμβολιαστεί, ενώ σε δεύτερη επικοινωνία δεν θέλησε να μιλήσει.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού