Κορωνοϊός – lockdown: Τι επαναλειτουργεί από αύριο

Τι επιτρέπεται από αύριο, Δευτέρα

Κορωνοϊός Ελλάδα

Κορωνοϊός – lockdown: Συγκεκριμένα μέτρα χαλάρωσης του lockdown με χαμηλό επιδημιολογικό αποτύπωμα, ανακοίνωσε την Παρασκευή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, από αύριο, Δευτέρα 22 Μαρτίου επαναλειτουργούν τα κομμωτήρια και οι υπηρεσίες περιποίησης νυχιών.

Παράλληλα επαναλειτουργούν:

-οι αρχαιολογικοί χώροι τους οποίους θα μπορούν να επισκέπτονται έως τρία άτομα με εξαίρεση της οικογένειες. Υποχρεωτική θα είναι η χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων και η μετάβαση στους αρχαιολογικούς χώρους θα γίνεται με χρήση του κωδικού 6 χωρίς χρήση οχήματος.

– τα δημόσια πάρκα για έως τρία άτομα με εξαίρεση της οικογένειες. Υποχρεωτική θα είναι η χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων και η μετάβαση στους θα γίνεται με χρήση του κωδικού 6 χωρίς χρήση οχήματος.

Επίσης επιτρέπεται:

  • η τέλεση λειτουργιών στον καθεδρικό ναό κάθε δήμου με αναλογία ένας πιστός ανά 25 τμ με υποχρεωτική χρήση μάσκας και υποχρεωτικό διαγνωστικό έλεγχο για ιερείς και ψάλτες στις γιορτές για την Κυριακή της Ορθοδοξίας, τους Β’ Χαιρετισμούς και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.
  • η ερασιτεχνική αλιεία για τους διαμένοντες σε παραθαλάσσιους δήμους και με τη χρήση πλωτού μέσου αλλά με τα απαραίτητα έγγραφα που να αποδεικνύουν την ιδιοκτησία του σκάφους.

ΔΕΙΤΑ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

Διαβάστε επίσης:

Κομμωτήρια: Επιτρέπεται η διαδημοτική μετακίνηση με τον κωδικό 6

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού