Αδιανόητη παραδοχή Χατζηδάκη για τις επικουρικές συντάξεις: Θα έχουν μεγαλύτερες αλλά …οι νέοι

Ο κ. Χατζηδάκης υποστήριξε πως το νομοσχέδιο «είναι μια μεταρρύθμιση που στηρίζεται σε μοντέλα προηγμένων ευρωπαϊκών χωρών και θα οδηγήσει σε μεγαλύτερες επικουρικές συντάξεις για τους νέους»

«Η μεταρρύθμιση στην επικουρική ασφάλιση της νέας γενιάς είναι προς το συμφέρον των νέων ανθρώπων» ανέφερε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, απαντώντας στην κριτική του νομοσχεδίου από την αντιπολίτευση.

Ο υπουργός μάλιστα, κάλεσε την μείζονα αλλά και ελάσσονα αντιπολίτευση «να σταματήσουν να στέκονται ιδεοληπτικά απέναντι σε κάθε τι νέο, πρωτοπόρο, αποτελεσματικό και μεταρρυθμιστικό που συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία προς όφελος των πολιτών». Η στάση σας αυτή, είναι «ο καλύτερος χορηγός για την κυβερνητική πολιτική» είπε ο υπουργός, ασκώντας δριμεία επίθεση στην αντιπολίτευση για την «εκτός πραγματικότητας κριτική» που άσκησε στο νομοσχέδιο.

Ο κ. Χατζηδάκης υποστήριξε πως το νομοσχέδιο «είναι μια μεταρρύθμιση που στηρίζεται σε μοντέλα προηγμένων ευρωπαϊκών χωρών και θα οδηγήσει σε μεγαλύτερες επικουρικές συντάξεις για τους νέους».

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού