Η Rheinische Post κάνει τουριστικό τεστ κοπώσεως Ελλάδας-Τουρκίας

Φέτος η Ελλάδα ανήκει ανάμεσα στους πιο αγαπητούς προορισμούς τουριστών από τον γερμανόφωνο χώρο" σημειώνει ο αρθρογράφος. "Για τους Έλληνες ξενοδόχους είναι ένα καλοκαίρι αβεβαιότητας. Μετά από ένα αδύναμο ξεκίνημα οι δουλειές κυλούν αρκετά καλά, … αλλά η αύξηση των κρουσμάτων τελευταία θα μπορούσε να χαλάσει τη σεζόν …"

Η γερμανική εφημερίδα  Rheinische Post κάνει έναν σύντομο¨ταξιδιωτικό έλεγχο” σε Ελλάδα και Τουρκία.

“Φέτος η Ελλάδα ανήκει ανάμεσα στους πιο αγαπητούς προορισμούς τουριστών από τον γερμανόφωνο χώρο” σημειώνει ο αρθρογράφος. “Για τους Έλληνες ξενοδόχους είναι ένα καλοκαίρι αβεβαιότητας. Μετά από ένα αδύναμο ξεκίνημα οι δουλειές κυλούν αρκετά καλά, … αλλά η αύξηση των κρουσμάτων τελευταία θα μπορούσε να χαλάσει τη σεζόν …

Για τον τουρκικό τουριστικό κλάδο η χρονιά δεν άρχισε καλά. Για καιρό ο δείκτης μεταδοτικότητας ήταν πολύ υψηλός. Η Ρωσία, από την οποία το 2020 προήλθαν οι περισσότεροι επισκέπτες, επέβαλε μέχρι τέλος Ιουνίου απαγόρευση πτήσεων. Από αρχές Ιουνίου η Τουρκία κατατάσσεται πλέον στις περιοχές κινδύνου και έτσι η σεζόν ξεκίνησε,… αλλά από την περασμένη Τετάρτη …ανέβηκαν και πάλι τα κρούσματα”.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού