Άγριες Μέλισσες: Το ξεχωριστό βίντεο με τον μικρό Σέργιο πριν τον 3ο κύκλο (vid)

Άγριες Μέλισσες: Η ώρα της πρεμιέρας του νέου κύκλου πλησιάζει

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Η ώρα της πρεμιέρας του νέου κύκλου πλησιάζει και ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Δημήτρης Γκότσόπουλος, τη Δευτέρα, με αφορμή και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς προχώρησε σε μια ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στο video που δημοσίευσε ο τηλεοπτικός Λάμπρος, βλέπουμε τον μικρό Σέργιο, ο οποίος αποκαλύπτει πως “το έσκασε από το μάθημά του” για να μας ανακοινώσει ότι 27 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες: Τα νέα πρόσωπα που θα αναστατώσουν το Διαφάνι

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στη νέα σεζόν και σε αυτό θα συμβάλουν και τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης έκανε ήδη εντυπωσιακή εμφάνιση στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου. Θα υποδυθεί τον Ακύλα Μεγαρίτη, αδελφό του Αχιλλέα, ο οποίος βγαίνει από τη φυλακή διψασμένος για εκδίκηση.

Ο συγκεκριμένος ήρωας αναμένεται να ταράξει για τα καλά τα νερά, αφού έχει άριστες σχέσεις με το χουντικό καθεστώς και στη si σκοτεινή περίοδο που ξεκινά, θα λειτουργεί από θέση ισχύος.

Ο άνθρωπος που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, δεν είναι άλλος από τον Μελέτη.

Σημαντικό ρόλο όμως θα παίξει και η σύζυγός του Ζωή, την ο­ποία θα υποδυθεί η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Πρόκειται για μια γυναίκα που κρύβει επίσης ένα σκοτεινό παρελθόν, το οποίο θα ξεδιπλώνεται καθώς θα προ­χωρούν οι εξελίξεις.

Ένας από τους νέους ρόλους που αναμέ­νεται να συζητηθούν πολύ είναι και αστός του Ζάχου, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Νίκος Κουρής.

Ο πρώην αρραβωνιαστικός της Ελένης επιστρέφει στο Διαφάνι σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνη.

Ο σύζυγός της, Λάμπρος, βρίσκε­ται στην εξορία κι εκείνη αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Ο Ζάχος θα σταθεί στο πλευρό της, όπως και στο παρελθόν, το γεγονός όμως ότι δεν την έχει ξεπεράσει ποτέ ίσως και να σταθεί αφορμή για να μπερδευτούν αρκετά τα πράγματα.

Ήρθε για να μείνει στο Διαφάνι και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, που θα υποδυθεί τον εκδότη της εφημερίδας «Ηχώ της Θεσσα­λίας», Πέτρο Ορφανίδη.

Έναν ά­ντρα που θα επηρεάσει αρκετά τη ζωή της Ασημίνας, η οποία προ­σπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της μετά το χωρισμό της από τον Νικηφόρο.

Όπως μαθαί­νουμε δε, στον τρίτο κύκλο της σειράς αναμένεται να μπουν συ­νολικά 10-12 νέοι ήρωες.

Άγριες Μέλισσες

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού