Στα 452 (!) εκ. ευρώ η μισθοδοσία της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ

Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ

Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, είναι οι μεγάλες «κερδισμένες» από την μεταγραφική αγορά του περασμένου καλοκαιριού. Οσον αφορά, μάλιστα, στους «κόκκινους διάβολους», η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου θα «βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη», προκειμένου να καλύψει τα έξοδα της μισθοδοσίας.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει η αγγλική εφημερίδα «Sun», το μισθολογικό κόστος της Γιουνάϊτεντ έχει «εκτοξευθεί» στα 452 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, καθώς οι τρεις -κορυφαίου επιπέδου- νεοαποκτηθέντες, έχουν υψηλές απολαβές. Ειδικότερα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, εισπράττει 35 ευρώ τον χρόνο, ο Τζέϊντον Σάντσο λαμβάνει 21,2 εκ. ευρώ και ο Ραφαέλ Βαράν βάζει στον τραποεζικό του λογαριασμό 21 εκατομμύρια ευρώ σε ετήσια βάση.

Για να γίνει αντιληπτή η «εκτόξευση» στο μισθολογικό κόστος του συλλόγου του Μάντσεστερ, αξίζει να σημειωθεί, ότι το 2012 το συγκεκριμένο ποσό, ήταν λίγο περισσότερα από 180 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα 452 εκ. ευρώ που θα καταβάλει ετησίως η Γιουνάϊτεντ, είναι πολύ κοντά στην αντίστοιχη δαπάνη της Μπαρτσελόνα για το 2020.

Μεταξύ των «καλοπληρωμένων» της αγγλικής ομάδας είναι, τόσο ο Μπρούνο Φερνάντες με απολαβές 11 εκ. ευρώ τον χρόνο, όσο και ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος λαμβάνει 17.6 ερκ. ευρώ, όμως η διοίκηση είναι έτοιμη να του προφέρει μία «γενναία» αύξηση, προκειμένου ν΄ ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού