Σκουρλέτης: Aποτυχία του κράτους στο να πείσει τον κόσμο για την ανάγκη του εμβολιασμού

Αναφερόμενος στην ανάγκη να πειστεί ο κόσμος για τον εμβολιασμό, επεσήμανε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει όταν σκορπάς χρήματα εδώ κι εκεί, «όχι για να πείσουν με βάση τα επιστημονικά, ατράνταχτα επιχειρήματα, αλλά για να συγκαλύψουν κάποια κενά, κάποιες πλευρές  των κυβερνητικών ευθυνών. Διότι εκεί πήγαν τα λεφτά της “λίστας Πέτσα”»

Έχουμε μια αποτυχία του κράτους στο να πείσει τον κόσμο για την ανάγκη του εμβολιασμού, έχουμε από τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμένων σε σχέση με άλλες μεσογειακές χώρες και αντί ο κ. Μητσοτάκης να αδράξει την ευκαιρία να δει τι δεν πήγε καλά, λέει ότι φταίει η αντιπολίτευση, επεσήμανε ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στο Κανάλι Ένα 90.4.

O κ. Σκουρλέτης, μεταξύ άλλων πρόσθεσε: «Τι μεγαλύτερη πολιτική αθλιότητα υπάρχει γύρω από αυτό το ζήτημα»;

Ο Πάνος Σκουρλέτης τόνισε ότι η υγεία είναι ένα δημόσιο αγαθό που πρέπει να προσφέρεται σε όλους, ανεξαρτήτως εισοδήματος και γι’ αυτό, όπως απέδειξε και η πανδημία, πρέπει να στηριχθεί αποτελεσματικά το δημόσιο σύστημα υγείας.  «Να το στηρίξουμε το σύστημα υγείας και όχι να υποστηρίζουμε ξεπερασμένες απόψεις που λένε ότι θα πρέπει να ιδιωτικοποιήσουμε κλινικές δημόσιων νοσοκομείων, να κάνουμε συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα», σημείωσε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος στην ανάγκη να πειστεί ο κόσμος για τον εμβολιασμό, επεσήμανε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει όταν σκορπάς χρήματα εδώ κι εκεί, «όχι για να πείσουν με βάση τα επιστημονικά, ατράνταχτα επιχειρήματα, αλλά για να συγκαλύψουν κάποια κενά, κάποιες πλευρές  των κυβερνητικών ευθυνών. Διότι εκεί πήγαν τα λεφτά της “λίστας Πέτσα”».

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού