Ρουβίκωνας: Πέταξε τρικάκια έξω από το σπίτι της Νίκης Κεραμέως

Αντιδημοκρατικές πρακτικές από κάποιους με καλυμμένα πρόσωπα δεν μας φοβίζουν, σχολίασε σε ανάρτηση στο twitter η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, μετά την έφοδο μελών του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι της

Κεραμέως
Velonastongiaka

Τρικάκια έξω από το σπίτι της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως πέταξαν μέλη του Ρουβίκωνα όπως ανακοίνωσε αργά το Σάββατο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Σε ανακοίνωσή του στο twitter ο κ Οικονόμου αναφέρει: «Τραμπούκοι του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια και φώναζαν συνθήματα έξω από το σπίτι της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως. Στο σπίτι που μένει η οικογένεια και τα παιδιά της. Περιμένουμε την καταδίκη αυτής της φασιστικής πράξης από όλους».

Σύμφωνα με την αστυνομία, μέλη του Ρουβίκωνα που επέβαιναν σε πέντε μοτοσυκλέτες προσέγγισαν το σπίτι της υπουργού, πέταξαν τα τρικάκια και αποχώρησαν.

Κεραμέως για Ρουβίκωνα: Δεν μας φοβίζουν αντιδημοκρατικές πρακτικές

Αντιδημοκρατικές πρακτικές από κάποιους με καλυμμένα πρόσωπα δεν μας φοβίζουν, σχολίασε σε ανάρτηση στο twitter η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, μετά την έφοδο μελών του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι της.

Όπως τόνισε η υπουργός η παιδεία αλλάζει. Όπως ζητά η κοινωνία και όπως αξίζουν τα παιδιά μας και οι εκπαιδευτικοί μας. Προχωράμε δυναμικά.

 

 

 

 

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού