Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζεται η δίκη με τις αγορεύσεις των συνηγόρων

Στην τελική ευθεία η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της  Ιωάννας Παλιοσπύρου

επιθεση με βιτριολι 1

Στην τελική ευθεία η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της  Ιωάννας Παλιοσπύρου με τις αγορεύσεις των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής και της υπεράσπισης με το δικηγόρο της παθούσας Νίκο Αλεξανδρή, να κάνει την αρχή.

Μετά από έξι συνεδριάσεις με έντονη φόρτιση, όπου ήρθαν στο φως οι σοκαριστικές πτυχές και συνέπειες μιας αδιανόητης πράξης βίας που καταδίκασε την παθούσα σε ισόβιο καθημερινό Γολγοθά, όπως είπε χαρακτηριστικά και ο εισαγγελέας, πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ετυμηγορία των δικαστών.

Στην τελευταία συνεδρίαση ο εισαγγελέας Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης, παρουσίασε το σκεπτικό του για την πρόταση ενοχής της 37χρονης για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καταλογίζοντάς της «ανθρωποκτόνο εγωισμό» και «εκδικητικά, ποταπά κίνητρα», τονίζοντας πως η Ιώαννα γλύτωσε τον θάνατο για λόγους ανεξάρτητους από τη θέληση της κατηγορούμενης.

«Τίποτα από το 2019 δεν την είχε πτοήσει, γιατί ήθελε με κάθε τρόπο να εξολοθρεύσει την Ιωάννα. Δε θυμάμαι ποιες βλάβες, από αυτές που υπέστη, να απαριθμήσω πρώτες από τις τόσες που ακούσαμε. Ζήτησε μια δίκαιη δίκη και μια δεύτερη ευκαιρία. Δεν έδωσε όμως ποτέ στην Ιωάννα τέτοια δυνατότητα.

επιθεση με βιτριολι

Την καταδίκασε εφ` όρου ζωής να ανεβαίνει κάθε μέρα ένα Γολγοθά» είπε ο εισαγγελέας του οποίου η φωνή “εσπασε” σε στιγμές της διαδικασίας όταν όταν έδειξε φωτογραφίες στο δικαστήριο με τα κατεστραμμένα ρούχα της Ιωάννας, λέγοντας ότι δεν έχω ποτέ τέτοια εικόνα.

Η Ιωάννα αμέσως μετά εξέφρασε την ικανοποίησή της για την έως τώρα στάση της δικαιοσύνης «μου δίνει πολύ κουράγιο για να αντιμετωπίσω τον ισόβιο Γολγοθά που με έχει υποβάλλει η κατηγορουμένη» είπε.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού