Αλλαγή επιτελείου σκέπτεται ο Μητσοτάκης

Ριζικές αλλαγές στα πρόσωπα και τη δομή του μεγάρου Μαξίμου σκέπτεται ο Μητσοτάκης

Μητσοτάκης
Velonastongiaka

Ειδικού συνεργάτη

Ριζικές αλλαγές στα πρόσωπα και τη δομή του μεγάρου Μαξίμου σκέπτεται να πραγματοποιήσει στο προσεχές μέλλον ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά από ένα ομολογουμένως ατυχές πολιτικά εξάμηνο, στην κατάληξη του οποίου βρίσκει τον εαυτό του σοβαρά τραυματισμένο ως εικόνα και ως συνολική κυβερνητική πολιτική.

Όπως αναφέρουν πολύ καλά ενημερωμένες πηγές από το στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον, οι σκέψεις αυτές γίνονται και πλησιάζουν να ωριμάσουν, μετά από μια σειρά λάθη τόσο επικοινωνιακά όσο και πολιτικών χειρισμών, που έχουν δημιουργήσει έναν κλοιό στασιμότητας, που αδυνατεί να προσφέρει βάση αντεπίθεσης του Κυριάκου Μητσοτάκη για να καλύψει το έδαφος που έχασε τους προηγούμενους μήνες.

Οι σκέψεις αυτές μπορεί οι ίδιες πληροφορίες να μην τις συγκεκριμενοποιούν σε επίπεδο προσώπων που συγκεντρώνουν την πρωθυπουργική ενόχληση, αλλά η μας παρέχεται η διαβεβαίωση από τις ίδιες πηγές ότι δυσαρέσκεια αυτή έχει ονοματεπώνυμα στη σχετική λίστα.

Μητσοτάκης

Μητσοτάκης: Η «μαύρη λίστα»

Παράλληλα, η αναζήτηση προσώπων που θα αντικαταστήσουν όσους έχουν πέσει στη δυσμένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και περιλαμβάνει και την αναζήτηση νέων επικοινωνιακών συμβούλων  και κειμενογράφων του.

Ιδιαίτερη ενόχληση προκαλεί στον πρωθυπουργό ότι οι αλλεπάλληλες προσπάθειες των σημερινών επιτελών του να μεταφέρουν την ατζέντα της επικαιρότητας σε θέματα  προνομιακά για τον κ. Μητσοτάκη αποτυγχάνουν η μία μετά την άλλη. Έτσι αναπαράγεται ένα αρνητικό για τον ίδιο κλίμα στην κοινή γνώμη, που όσο παγιώνεται και αναπαράγεται τόσο πιο δύσκολα θα αντιστραφεί.

Ο πρωθυπουργός, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει δώσει διορία σε έμπιστα πρόσωπα ως τις γιορτές των Χριστουγέννων να φτιάξουν κατάλογο προτάσεων για τα νέα πρόσωπα που θα μπορούσαν να είναι το νέο του επιτελείο.

Οι σχετικές πρόωρες ακόμη ενδείξεις είναι ότι διαφαίνεται η διάθεση στροφής  σε στελέχη του ιδιωτικού τομέα και γενικής αποστρατείας των πολιτικών στελεχών. Οι άτυπες διερευνητικές συνεντεύξεις έχουν ήδη ξεκινήσει αφού δεν απομένουν παρά μόλις 4 εβδομάδες για να μπούμε στην εορταστική περίοδο.

Μητσοτάκης

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού