Μπακογιάννης για τον Μεγάλο Περίπατο: «Ραντεβού τα επόμενα Χριστούγεννα»

"Ραντεβού τα Χριστούγεννα. Όχι αυτά τα Χριστούγεννα, αλλά τα επόμενα, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα μας γιατί προχωράμε με τον σχεδιασμό μας, βήμα προς βήμα"

Velonastongiaka

Μιλώντας για τον Μεγάλο Περίπατο, ο δήμαρχος Αθήνας, Κ. Μπακογιάννης, έδωσε το απίστευτο ραντεβού στους δημότες «για τα επόμενα Χριστούγεννα”!

«Ραντεβού τα Χριστούγεννα. Όχι αυτά τα Χριστούγεννα, αλλά τα επόμενα, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα μας γιατί προχωράμε με τον σχεδιασμό μας, βήμα προς βήμα. Πρώτο βήμα ήταν η πλατεία Ομονοίας, που είναι μία νέα πλατεία. Έχει αλλάξει εντελώς η φύση της δεύτερης μεγάλης πλατείας της πόλης. Δεύτερο βήμα, είναι η πλατεία Συντάγματος. Μιλάμε για τον πράσινο, βιώσιμο επανασχεδιασμό τής κάτω πλευράς τής πλατείας. Σε 2-3 μήνες το αργότερο θα έχει ολοκληρωθεί. Τρίτο βήμα, είναι η νέα Πανεπιστημίου, η οποία θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο και θα έχει ολοκληρωθεί τους επόμενους 14 μήνες. Συνολικά ο στόχος μας, που δεν είναι μόνο δικός μας, είναι ένα όραμα πολεοδόμων και χωροτακτών από τη δεκαετία του ’80, όταν πρώτη φορά τέθηκε από τον Αντώνη Τρίτση, συνοψίζεται ως εξής: Η επανένωση της πλατείας Συντάγματος με την πλατεία Ομονοίας, ώστε να μπορέσει να χτυπήσει ξανά η καρδιά του εμπορικού κέντρου, να μπορέσει να χτυπήσει ξανά η καρδιά της Αθήνας», είπε ο κ. Μπακογιάννης.

Ο δήμαρχος Αθήνας μιλούσε σήμερα σε πάνελ του Forum CEO Initiative 2021.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού