Γεροβασίλη: Η πραγματικότητα της πανδημίας είναι αμείλικτη με τους πολίτες ενώ η κυβέρνηση επιχαίρει για το έργο της με τον εαυτό της

Είμαστε δύο χρόνια μετά την έναρξη της πανδημίας και η χώρα μας βρέθηκε απροετοίμαστη για το τέταρτο κύμα της πανδημίας το οποίο ήρθε με δριμύ τρόπο και ακόμη δεν έχει κορυφωθεί, ενώ έχουμε ρεκόρ κρουσμάτων και θανάτων

Velonastongiaka

Σκληρή κριτική στη διαχείριση της πανδημίας από τη ΝΔ άσκησε η Ο. Γεροβασίλη σε συνέντευξη της στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Η πραγματικότητα είναι αμείλικτη. Αρκεί να ρίξει κάποιος μία ματιά γύρω του για να καταλάβει  τι συμβαίνει. Είμαστε δύο χρόνια μετά την έναρξη της πανδημίας και η χώρα μας βρέθηκε απροετοίμαστη για το τέταρτο κύμα της πανδημίας το οποίο ήρθε με δριμύ τρόπο και ακόμη δεν έχει κορυφωθεί, ενώ έχουμε ρεκόρ κρουσμάτων και θανάτων.

Δεν αμφισβητείται το γεγονός  ότι αυτή τη στιγμή η πανδημία πλήττει πολλές χώρες. Δεν αμφισβητείται όμως και το γεγονός ότι η Ελλάδα διατηρεί την πρώτη θέση σε θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού με ποσοστά ανατριχιαστικά  πιο μπροστά από τις υπόλοιπες χώρες. Αυτό λοιπόν το γεγονός καταδεικνύει το πώς αντιμετωπίζει η χώρα μας αυτό το ομολογουμένως παγκόσμιο φαινόμενο. Ο κ. Μητσοτάκης έχει κηρύξει  τρεις φορές τη λήξη της πανδημίας ευχόμενος η ευχή του να γίνει πραγματικότητα. Καλή η αισιοδοξία άλλά όταν είσαι πρωθυπουργός μιας χώρας φρόνιμο θα ήταν η αισιοδοξία να στηρίζεται σε λήψη των κατάλληλων μέτρων προστασίας της υγείας των πολιτών. Αυτό που βλέπουμε σήμερα , σχεδόν 2 χρόνια μετά, είναι διασωληνωμένους έξω από ΜΕΘ  και το υγειονομικό προσωπικό του ΕΣΥ εξαντλημένο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει η απαιτούμενη φροντίδα και κάπως έτσι χάνονται συνάνθρωποί μας. Παράλληλα δεν διαθέτουμε πρωτοβάθμιο σύστημα υγείας το οποίο θα μεριμνήσει για την έγκαιρη αντιμετώπιση των ασθενών, ώστε να μην φτάνουν καθυστερημένα για νοσηλεία στα νοσοκομεία, όπως παρατηρείται αυτές τις μέρες.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού