Η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενημερώθηκε από τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τον κ. Πιερρακάκη για τη διεθνή διάκριση που απέσπασε πρόσφατα το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τις υπηρεσίες που βελτιώνουν την καθημερινή ποιότητα ζωής των πολιτών και των επιχειρήσεων, μέσω της απλοποίησης και της ψηφιοποίησης του κράτους

σακελλαροπουλου πιερρακακης

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο τον υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, ο οποίος την ενημέρωσε για θέματα της αρμοδιότητας του.

Ειδικότερα, ο κ. Πιερρακάκης αναφέρθηκε στη νέα ψηφιακή υπηρεσία βεβαίωσης του γνησίου της υπογραφής και ενημέρωσε την Πρόεδρο για την επικείμενη υλοποίηση μιας καινούργιας ψηφιακής εφαρμογής για τα δικαστήρια, η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να παρακολουθούν, σε πραγματικό χρόνο, το πινάκιο της δίκης.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τον κ. Πιερρακάκη για τη διεθνή διάκριση που απέσπασε πρόσφατα το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τις υπηρεσίες που βελτιώνουν την καθημερινή ποιότητα ζωής των πολιτών και των επιχειρήσεων, μέσω της απλοποίησης και της ψηφιοποίησης του κράτους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού