Νέος θεσμικός ευτελισμός της Βουλής: Εξεταστική με ΝΔ για τις «λίστες Πέτσα», χωρίς μαρτυρία Πέτσα

Δεν θα κληθούν πολιτικά πρόσωπα στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την διαφημιστική καμπάνια στα μέσα ενημέρωσης για την πανδημία  με τις “λίστες Πέτσα” και την εταιρεία δημοσκοπήσεων Opinion Poll

λιστες πετσα
Velonastongiaka

Δεν θα κληθούν πολιτικά πρόσωπα στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την διαφημιστική καμπάνια στα μέσα ενημέρωσης για την πανδημία  με τις “λίστες Πέτσα” και την εταιρεία δημοσκοπήσεων Opinion Poll.

Επί πλέον, ο κατάλογος των μαρτύρων θα είναι “κλειστός” χωρίς δυνατότητα να προστίθενται άλλοι, ανάλογα με την πορεία της διερεύνησης, σε αντίθεση με τους “ανοικτούς” καταλόγους προηγούμενων Εξεταστικών ή Προανακριτικών Επιτροπών.

Aυτή την απόφαση πήρε η κυβερνητική πλειοψηφία στην Επιτροπή, παρότι όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης ζήτησαν να προσέλθουν ως μάρτυρες πολιτικά πρόσωπα που ενεπλάκησαν στην υπόθεση της καμπάνιας, με πρώτον τον τότε κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.

Όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης ζήτησαν να καταθέσουν στην επιτροπή οι υπουργοί που είχαν την πολιτική ευθύνη για τα τα ποσά διαφημιστικής καμπάνιας για τον Covid 19 ύψους 42 εκατομμύριων ευρώ τα οποία διατέθηκαν σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και τα κριτήρια με βάση τα οποία έγινε η κατανομή.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού