ΚΙΝΑΛ-Χρηστίδης: Τον κρίσιμο ρόλο θα τον παίξουν ξανά οι μη προνομιούχοι του 2021

«Έχει έρθει η ώρα να δημιουργήσουμε ένα νέο σύγχρονο και καινοτόμο, πρωτοποριακό, μοντέρνο ΠΑΣΟΚ, για να εκφράσει ξανά τα πλειοψηφικά ρεύματα της κοινωνίας των πολιτών που δεν μπορούν να εκφραστούν ούτε από τη συντήρηση αυτής της κυβέρνησης, της Νέας Δημοκρατίας, ούτε από τη συντήρηση, την οποία εξέφρασαν τα προηγούμενα χρόνια οι κυβερνητικές πολιτικές των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ»

ΚΙΝΑΛ

«Μήνυμα αισιοδοξίας, δύναμης ένα μήνυμα προοπτικής της παράταξης του ΠΑΣΟΚ, που έχει ένδοξο παρελθόν, ελπιδοφόρο παρόν και έχει και προδιαγράφεται ένα λαμπρό μέλλον», έστειλε ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Θεσσαλονίκη.
«Τον κρίσιμο ρόλο θα τον παίξουν ξανά οι μη προνομιούχοι του 2021, οι άνθρωποι που νιώθουν ότι οι πολιτικοί δεν τους αφουγκράζονται, δεν τους ακούν, όλα αυτά τα χρόνια και ότι η πολιτική έχει πολύ μεγάλη απόσταση από την καθημερινότητά τους. Αυτούς τους καθημερινούς ανθρώπους θέλω να εκφράσω με την υποψηφιότητά μου», είπε ο κ. Χρηστίδης.

Ταυτόχρονα, τόνισε ότι «έχει έρθει η ώρα να δημιουργήσουμε ένα νέο σύγχρονο και καινοτόμο, πρωτοποριακό, μοντέρνο ΠΑΣΟΚ, για να εκφράσει ξανά τα πλειοψηφικά ρεύματα της κοινωνίας των πολιτών που δεν μπορούν να εκφραστούν ούτε από τη συντήρηση αυτής της κυβέρνησης, της Νέας Δημοκρατίας, ούτε από τη συντήρηση, την οποία εξέφρασαν τα προηγούμενα χρόνια οι κυβερνητικές πολιτικές των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ».

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού