Η ΝΔ διαψεύδει τα στοιχεία και την πραγματικότητα: Η Ελλάδα δεν είναι πρωταθλήτρια στους θανάτους ανά εκατομμύριο ανθρώπους

Το κυβερνών κόμμα προσπαθεί να δώσει μια εξήγηση για την διάψευση των αριθμών που επιχειρεί να τεκμηριώσει, για να καταλήξει να υποστηρίξει ότι οι άλλες χώρες της ΕΕ μετράνε διαφορετικά τα στατιστικά στοιχεία της πανδημίας

ΝΔ
Velonastongiaka

Η Ελλάδα δεν είναι πρωταθλήτρια στους θανάτους ανά εκατομμύριο ανθρώπους δηλωνει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, διαψεύδοντας τα στοιχεία και την πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη χθεσινή συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα, με την οποία κάνει λόγο για 13 “fake news” στα όσα υποστήριξε ο πρώην πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, μεταξύ των “fake news του κ.Τσίπρα” είναι και ότι “Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στους θανάτους ανά εκατομμύριο ανθρώπους. Είμαστε η χώρα με τους περισσότερους θανάτους σε όλη τη δυτική Ευρώπη”.

Στη συνέχεια το κυβερνών κόμμα προσπαθεί να δώσει μια εξήγηση για την διάψευση των αριθμών που επιχειρεί να τεκμηριώσει, για να καταλήξει να υποστηρίξει ότι οι άλλες χώρες της ΕΕ μετράνε διαφορετικά τα στατιστικά στοιχεία της πανδημίας!

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού