Γεροβασίλη: Αν ο Κικίλιας πήρε βραβείο για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ο Πλεύρης διεκδικεί το Νόμπελ

Αν ο κ. Μητσοτάκης είχε ακούσει τον Αλέξη Τσίπρα για ένα υπουργό κοινής αποδοχής που θα στήριζε πραγματικά το δημόσιο σύστημα υγείας τα πράγματα θα ήταν ενδεχομένως πολύ διαφορετικά

γεροβασιλη
Velonastongiaka

«Πιθανό ενδεχόμενο» θεωρεί ένα νέο lockdown η Όλγα Γεροβασίλη, ενώ δηλώνει πως η κυβέρνηση είτε καταφύγει δε αυτό είτε όχι έχει αποτύχει στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Με συνέντευξη που παραχωρεί στο iEidiseis η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αφήνει αιχμές κατά το Θάνου Πλεύρη υποστηρίζοντας πως εφόσον ο προκάτοχός του πήρε βραβείο για την αποτελεσματικότητά του στην αντιμετώπιση της πανδημίας, ο νυν υπουργός Υγείας ίσως διεκδικήσει Νόμπελ!

Η κυρία Γεροβασίλη, μεταξύ άλλων ανέφερε:

Ο προηγούμενος υπουργός δέχθηκε βραβείο για την αναποτελεσματική προσπάθειά του για την καταπολέμηση της πανδημίας. Ίσως ο νέος διεκδικήσει και Νόμπελ με τη φόρα του προκατόχου του και τα έως τώρα επιτεύγματά του. Αν ο κ. Μητσοτάκης είχε ακούσει τον Αλέξη Τσίπρα για ένα υπουργό κοινής αποδοχής που θα στήριζε πραγματικά το δημόσιο σύστημα υγείας τα πράγματα θα ήταν ενδεχομένως πολύ διαφορετικά. Όμως με την τοποθέτηση του κ. Πλεύρη στο συγκεκριμένο Υπουργείο, απλώς επαναβεβαίωσε την παράδοση που θέλει τη ΝΔ να τοποθετεί σε αυτή τη θέση κατά βάση …γνήσιους οπαδούς του ουμανισμού και του ορθολογισμού, όπως τους προκατόχους του κ.κ. Γεωργιάδη και Βορίδη.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού