Ο Πολάκης ανάρτησε ανακοίνωση του ΠΟΥ και η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση για την ανάρτηση που τον ανακηρύσσει …αντιεμβολιαστή

«Τη στιγμή που η εθνική μάχη για την αύξηση των εμβολιασμών συνεχίζεται και κερδίζεται μέρα με τη μέρα, τη στιγμή που οι επιστήμονες κάνουν διαρκείς εκκλήσεις στους πολίτες να εμβολιαστούν, ο κ. Πολάκης συνεχίζει την αντιεμβολιαστική του καμπάνια με τις ευλογίες του κ. Τσίπρα»

Velonastongiaka

Ο Παύλος Πολάκης ανάρτησε και αναπαρήγαγε σήμερα στο facebook ανακοίνωση  του ΠΟΥ, αλλά αντιδρώντας η ΝΔ εξεδωσε ανακοίνωση για την ανάρτηση που τον ανακηρύσσει τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ως “αντιεμβολιαστή”

«Τη στιγμή που η εθνική μάχη για την αύξηση των εμβολιασμών συνεχίζεται και κερδίζεται μέρα με τη μέρα, τη στιγμή που οι επιστήμονες κάνουν διαρκείς εκκλήσεις στους πολίτες να εμβολιαστούν, ο κ. Πολάκης συνεχίζει την αντιεμβολιαστική του καμπάνια με τις ευλογίες του κ. Τσίπρα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

«Φυσικά για μια ακόμα φορά ως σταθερός υπηρέτης της αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας, παραλείπει ότι η ίδια ανακοίνωση, την οποία επικαλείται, μιλάει για κίνδυνο αναζωπύρωσης σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη. Έτσι συνεχίζουν να βάζουν πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ…», πρόσθετει το κυβερνών κόμμα.

Κάτω screenshot από την ανάρτηση Πολάκη:

Screenshot 1

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού