ΚΙΝΑΛ-Ηράκλειο: Καταγγελία παρέμβασης της ΝΔ στις εσωκομματικές εκλογές

Γίνεται ωμή παρέμβαση στις διαδικασίες ανάδειξης νέου προέδρου του Κινήματος αλλαγής με ονοματεπώνυμα και αποκαλύφθηκε ότι γίνονται εντατικά τηλέφωνα από πολιτικά γραφεία

Velonastongiaka

Σοβαρές καταγγελίες, για “παρεμβάσεις” της Νέας Δημοκρατίας στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ σε τοπικό επίπεδο, έκανε σήμερα με δήλώσή του το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Μανόλης Μπριτζολάκης.

Λίγα 24ωρα πριν από την ψηφοφορία μελών και φίλων του κόμματος για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, το μέλος της Κ.Ε. του ΚΙΝΑΛ κάνει λόγο για «πρωτοφανή γεγονότα» και «ωμή παρέμβαση» από πολιτικά γραφεία στελεχών της Νέας Δημοκρατίας μέσω «εντατικών τηλεφωνημάτων», ώστε να επηρεάσουν το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπριτζολάκης, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Την Κυριακή 5 Δεκέμβρη τα μέλη και οι φίλα προσκείμενοι του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής ψηφίζουμε για τον νέο πρόεδρο μας. Δυστυχώς όμως το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες πρωτοφανών γεγονότων που δεν αρμόζουν σε ένα πολιτισμένο πολιτικό και κοινωνικό τοπίο. Τις προηγούμενες μέρες η ΝΔ αρνήθηκε με αοριστολογίες ότι παρεμβαίνει στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος  Αλλαγής. Τώρα που γίνεται ωμή παρέμβαση στις διαδικασίες ανάδειξης νέου προέδρου του Κινήματος αλλαγής με ονοματεπώνυμα ,τώρα που αποκαλύφθηκε ότι γίνονται εντατικά τηλέφωνα από πολιτικά γραφεία τι έχουν να πουν  οι αρμόδιοι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας τόσο κεντρικά όσο και τοπικά. Οι διαδικασίες μας είναι δημοκρατικές αλλά όχι νεοδημοκρατικές γι’ αυτό θα τις περιφρουρήσουμε την Κυριακή με όλα τα δημοκρατικά μέσα και φυσικά με ονοματεπώνυμα».

Πηγή: ekriti.gr

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού