Τζανακόπουλος: Eπιτακτική ανάγκη οι εκλογές για τον ελληνικό λαό

Η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη και εγκληματική. Πρέπει να φύγει τώρα για να μπορέσουμε να γλιτώσουμε ανθρώπινο πόνο

Velonastongiaka

“Είναι επιτακτική ανάγκη οι εκλογές για τον ελληνικό λαό. Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε σε όλα τα διαδοχικά κύματα της πανδημίας ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα για βελτιώσει την κατάσταση. Σε αντίθεση με την ΕΕ και τις ΗΠΑ, η κατάσταση στην Ελλάδα διαρκώς χειροτερεύει. Με πάνω από 20.000 νεκρούς έχουμε χάσει μια ολόκληρη πόλη από την πανδημία. Και αυτό φέρει την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη”, δήλωσε μεταξύ άλλων στον Flash 99,4 ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο κ. Τζανακόπουλος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ως “πολιτικά και ηθικά έκπτωτο” σε συνέχεια του ψέματος του για τη μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα.

Και μεταξύ άλλων πρόσθεσε: “Η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη και εγκληματική. Πρέπει να φύγει τώρα για να μπορέσουμε να γλιτώσουμε ανθρώπινο πόνο. Ζητάμε εκλογές αυτή τη στιγμή ακριβώς για να μπορέσουμε να σώσουμε ανθρώπινες ζωές και όχι το αντίθετο. Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι που αδιαφορεί για τις ανθρώπινες ζωές και ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι επικίνδυνος”, υπογράμμισε και εξήγησε: “Το 1ο και το 2ο κύμα στις ΗΠΑ και στην ΕΕ ήταν ιδιαιτέρως φονικά γιατί δεν υπήρξαν θεραπευτικά πρωτόκολλα και ήταν μια μάχη με το άγνωστο. Στο 3ο και το 4ο κύμα ωστόσο υπήρξε ενίσχυση των εθνικών συστημάτων υγείας και συγκεκριμένες στρατηγικές για τους εμβολιασμούς. Στην Ελλάδα συνέβη ακριβώς το αντίθετο, παρά τις επιστημονικές προόδους, τα εμβόλια και τις αντιδράσεις του ιατρικού και επιστημονικού προσωπικού”.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού