Ποιός είναι «ο καλύτερος μαθητής» του Μακρόν

Μετά τον διορισμό του στη θέση του υφυπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων τον Ιούλιο του 2020, ο Μπον έχει αρχίσει να μεταμορφώνεται από κρατικό λειτουργό σε πολιτικό στέλεχος. Στον 'Monsieur Europa' ο Μακρόν έχει παραχωρήσει μία ελευθερία ελιγμών που δεν διεθέτει κανένα άλλο μέλος του υπουργικού συμβουλίου σε παρεμφερή θέση»

Κλεμέντ Μπον
Velonastongiaka

Η οικονομική επιθεώρηση Handelsblatt υποστηρίζει ότι τα νήματα της γαλλικής προεδρίας κινεί σε μεγάλο βαθμό ο γάλλος υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Κλεμέντ Μπον, τον οποίο μάλιστα χαρακτηρίζει «τον καλύτερο μαθητή» του Μακρόν.

Μεταξύ άλλων διαβάζουμε: «Ο Μπον έπεισε τον Μακρόν να ασχοληθεί περισσότερο με τα μικρότερα κράτη-μέλη της ΕΕ, καθώς και με τις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Σε πρόσφατη συνέντευξη θύμισε ότι ο Μακρόν είναι ο πρώτος πρόεδρος της Γαλλίας που έχει επισκεφθεί και τα 27 κράτη-μέλη στη διάρκεια της θητείας του. ‘Θα ήταν λάθος να νομίζουν ότι Γαλλία και Γερμανία έχουν προαποφασίσει τα πάντα’, λέει ο Μπον.

Μετά τον διορισμό του στη θέση του υφυπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων τον Ιούλιο του 2020, ο Μπον έχει αρχίσει να μεταμορφώνεται από κρατικό λειτουργό σε πολιτικό στέλεχος. Στον ‘Monsieur Europa’ ο Μακρόν έχει παραχωρήσει μία ελευθερία ελιγμών που δεν διεθέτει κανένα άλλο μέλος του υπουργικού συμβουλίου σε παρεμφερή θέση».

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού