25 χρόνια Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς

Για να τιμήσει την επέτειο, το Ινστιτούτο "πείραξε" το λογότυπό του. Το νέο λογότυπο -που θα χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του 2022- κρατάει τα βασικά στοιχεία του υφιστάμενου, με κυρίαρχο τον εμπνευσμένο από τον Πικάσο ανθρωπομορφισμό του, "παίζοντας" ωστόσο με τον αριθμό 25

25 χρόνια Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς
Velonastongiaka

Σημαντική είναι για το Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς η φετινή χρονιά, καθώς το 2022 συμπληρώνει εικοσιπέντε χρόνια διαρκούς παρουσίας στο πολιτικό, θεωρητικό και επιστημονικό στερέωμα της χώρας.

Η φετινή επέτειος θα είναι για το ΙΝΠ μια αφορμή να τιμήσει την ιστορία του και όσες/ους συνέβαλαν σε αυτή – μέλη και φίλες/ους, στην Αθήνα και στην περιφέρεια, ανθρώπους που βρέθηκαν στην διοίκησή του, εργαζόμενες/ους και συνεργάτιδες/άτες του. Και ταυτόχρονα, να αναδείξει και να επαναπροσδιορίσει τον ρόλο του στο παρόν και στο μέλλον, ως ένα βασικό για την Ελλάδα κύτταρο παραγωγής αριστερής και προοδευτικής πολιτικής και θεωρητικής σκέψης, ανάλυσης και τεκμηρίωσης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022, μέσα από εκδηλώσεις, εκδόσεις και άλλες πρωτοβουλίες, το Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς θα δώσει στους φίλους και στις φίλες του την ευκαιρία να θυμηθούν πλευρές του έργου του που διατηρούν την επικαιρότητα και τη σημασία τους, αλλά και να ανακαλύψουν νέες ιδέες, καθώς και τάσεις και προβληματισμούς που κυριαρχούν στην ελληνική και στη διεθνή προοδευτική σκέψη σήμερα.

Για να τιμήσει την επέτειο, το Ινστιτούτο “πείραξε” το λογότυπό του. Το νέο λογότυπο -που θα χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του 2022- κρατάει τα βασικά στοιχεία του υφιστάμενου, με κυρίαρχο τον εμπνευσμένο από τον Πικάσο ανθρωπομορφισμό του, “παίζοντας” ωστόσο με τον αριθμό 25.

Παράλληλα και άλλο εικαστικό υλικό επετειακού χαρακτήρα θα παρουσιάζεται σταδιακά κατά τη διάρκεια της χρονιάς σε διάφορες ψηφιακές και φυσικές μορφές.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού