Τι λέει ο ουκρανός υπ. Πολιτισμού για το Emily in Paris

Ο υπουργός Ολεξάντρ Τκατσένκο χαρακτήρισε "προσβλητική" την καρικατούρα της Πέτρα

Emily In Paris Petra
Velonastongiaka

Ο υπουργός Πολιτισμού της Ουκρανίας γνωστοποίησε ότι διαμαρτυρήθηκε στο Netflix για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται στη δημοφιλή πλατφόρμα ένας τηλεοπτικός χαρακτήρας από το Κίεβο στη σειρά Emily in Paris, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας του BBC.

Η σειρά αναφέρεται σε μια νεαρή Αμερικανή, την οποία υποδύεται η Λίλι Κόλινς, που ταξιδεύει για να εργαστεί στη γαλλική πρωτεύουσα.

Στον τελευταίο κύκλο της σειράς η Πέτρα, μια Ουκρανή, κλέβει από ένα κατάστημα στη διάρκεια ταξιδιού της με την πρωταγωνίστρια Έμιλι.

Ο υπουργός Ολεξάντρ Τκατσένκο χαρακτήρισε “προσβλητική” την καρικατούρα της Πέτρα.

Η Πέτρα, την οποία υποδύεται η ουκρανή ηθοποιός Ντάρια Παντσένκο, παρουσιάζεται επίσης με κακές ενδυματολογικές προτιμήσεις και ως κάποια ξένη που φοβάται μήπως απελαθεί.

“Στο Emily in Paris έχουμε μια εικόνα καρικατούρα της Ουκρανής γυναίκας, η οποία είναι απαράδεκτη. Είναι και προσβλητική. Έτσι βλέπουν τους Ουκρανούς στο εξωτερικό;”, έγραψε ο υπουργός στο Telegram.

Σύμφωνα με τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, ο υπουργός έστειλε επιστολή στην πλατφόρμα διαμαρτυρόμενος για τον τρόπο που παρουσιάζεται η Πέτρα.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού