Κριθαρίδης: Απαιτούμε άμεσα δημόσιο δίκτυο για τεστ και επίταξη του συνόλου του ιδιωτικού τομέα

«Η πανδημία συνεχίζει να επελαύνει στη χώρα μαζί με την εγκληματική διαχείριση της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη», τονίζει σε σημερινή του δήλωση για τη διαχείριση της πανδημίας ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης

ΜέΡΑ25
Velonastongiaka

«Η πανδημία συνεχίζει να επελαύνει στη χώρα μαζί με την εγκληματική διαχείριση της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη», τονίζει σε σημερινή του δήλωση για τη διαχείριση της πανδημίας ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

«Μετά το άνοιγμα των σχολείων με όρους υγειονομικής ανασφάλειας και τα 15.000 κρούσματα που βρέθηκαν χθες από τα σχετικά σελφ τεστ, άλλα 10.000 περίπου έρχονται να προστεθούν και σήμερα με την κυβέρνηση να πανηγυρίζει πως ειδάλλως αυτοί οι άνθρωποι θα κυκλοφορούσαν κανονικά στην κοινότητα και στις τάξεις», σχολιάζει και επισημαίνει: «Βέβαια, εμείς καλούμε την κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή να στήσει δημόσιο δίκτυο για μαζικά, δωρεάν, τακτικά ράπιντ τεστ σε όλους (εμβολιασμένους και μη) και ο κ. Μητσοτάκης κωφεύει».

«Δεν το κάνει όμως τυχαία, ή από ανικανότητα απλώς και αφέλεια, επιλέγει να στέλνει τους πολίτες στα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα με τιμές που μόνο ο ανεκδιήγητος υπουργός Ανάπτυξης της Μητσοτάκης Α.Ε. θα μπορούσε να «εξασφαλίσει», όταν μέχρι και ο Σύλλογος Γονέων Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, πέτυχε καλύτερες τιμές από τον κ. Γεωργιάδη που τώρα «μαλώνει» τον δήμαρχο Νεάπολης – Συκεών για λογαριασμό των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων», συνεχίζει, υπογραμμίζοντας πως «την ίδια στιγμή, η καταγγελία για ιδιωτικές κλινικές που δεν δέχονται ασθενείς από τα δημόσια νοσοκομεία, ξεμπροστιάζει όλα τα χονδροειδή ψέματα της κυβέρνησης περί δήθεν συνεργασίας του ιδιωτικού τομέα».

«Απαιτούμε άμεσα δημόσιο δίκτυο για τεστ και επίταξη του συνόλου του ιδιωτικού τομέα, φτάνουν πια τα ψέματα», καταλήγει ο Μ. Κριθαρίδης.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού