Βούτσης: Οι εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας και της ακρίβειας επιβεβαιώνουν την ορθότητα της απαίτησης για πολιτική αλλαγή στη χώρα

Υπήρξε πλήρης αγνόηση των απόψεων της επιστημονικής κοινότητας και περιφρόνηση των απόψεων και προτάσεων της εκπαιδευτικής κοινότητας. Το πλήθος των κρουσμάτων καθημερινά στα σχολεία δείχνει ακριβώς την πλήρη επί μήνες έλλειψη επιδημιολογικής επιτήρησης σε όλες τις εστίες υπερμετάδοσης, τους χώρους δουλειάς, τις μεταφορές όπως βέβαια και στα σχολεία και τα ΑΕΙ

Velonastongiaka

Συνέντευξη στο πρώτο πρόγραμμα έδωσε ο Ν. Βούτσης, τ. πρόεδρος της Βουλής, στην οποία άσκησε σκληρή κριτική στην κυβερνητική πολιτική.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

Αποτελεί υπόδειγμα τεκμηριωμένων προγραμματικών προτάσεων για την οικονομία με ορίζοντα την Ευρώπη το πλαίσιο των πέντε αξόνων που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε αντίστιξη με τη ρητορική της κυβέρνησης περί λαϊκισμού και έλλειψης υπεύθυνης αντιπολίτευσης.

Κάθε μέρα οι εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας και της ακρίβειας επιβεβαιώνουν την ορθότητα της απαίτησης για πολιτική αλλαγή στη χώρα. Δεν είναι ανίκανη αλλά εμμονική σε λάθος πολιτικές και ως εκ τούτου άκρως επικίνδυνη αυτή η κυβέρνηση. Εκπλήσσεται κανείς από την πολιτική και κοινωνική αναλγησία που δείχνει.

Είναι σαφές πλέον ότι εφαρμόζεται χωρίς να ομολογείται η «ανοσία της αγέλης» για την κοινωνία με αφορμή και το άνοιγμα των σχολείων χωρίς ασφάλεια. Το απαράδεκτο πρωτόκολλο 50% +1 χωρίς να έχει ληφθεί κανένα από τα μέτρα που είχαν προταθεί για να ανοίξουν με ασφάλεια τα σχολεία οδηγεί ευθέως στην αύξηση των κρουσμάτων σε όλες τις οικογένειες και γενικά στην κοινότητα.

Υπήρξε πλήρης αγνόηση των απόψεων της επιστημονικής κοινότητας και περιφρόνηση των απόψεων και προτάσεων της εκπαιδευτικής κοινότητας. Το πλήθος των κρουσμάτων καθημερινά στα σχολεία δείχνει ακριβώς την πλήρη επί μήνες έλλειψη επιδημιολογικής επιτήρησης σε όλες τις εστίες υπερμετάδοσης, τους χώρους δουλειάς, τις μεταφορές όπως βέβαια και στα σχολεία και τα ΑΕΙ.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού