Πλήρης εγκλωβισμός Μητσοτάκη – Μόνο με επίκληση του ονοματος Πολάκη αντιδρά πια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στις αντιδράσεις για τις εκατόμβες θανάτων από την πανδημία

Μια μόλις μερα μετά την κυνική  δήλωση του πρωθυργού ότι είμαστε πολύ χειρότερα από πέρσι σε θανάτους από την πανδημία αλλά "...ανοίξαμε τον τουρισμό", ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επετέθη για πολλοστή φορά στον κ. Π. Πολάκη

Οικονόμου
Velonastongiaka

Πλήρης πια ο πολιτικός εγκλωβισμός του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που εμφανίζεται αδύναμος να αλλάξει την ατζέντα από τις έντονες αντιδράσεις για τις εκατόμβες θανάτων από την πανδημία. Φυσικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας στις έντονες αυτές αντιδράσεις αποκλειστικά και μόνο με επίκληση του ονόματος Πολάκη, αντί οποιασδήποτε άλλης απάντησης επιβεβαιώνει το πρωθυπουργικό αδιέξοδο.

Έτσι, μια μόλις μερα μετά την κυνική  δήλωση του πρωθυργού ότι είμαστε πολύ χειρότερα από πέρσι σε θανάτους από την πανδημία αλλά “…ανοίξαμε τον τουρισμό”, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε σε δήλωσή του ότι «…Ο κ. Παύλος Πολάκης, μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, προέβη σε απειλές εναντίον της δικαιοσύνης, οι οποίες συνιστούν ευθεία βολή στο Σύνταγμα και την Δημοκρατία στη χώρα μας.

Το ολίσθημα του κ. Πολάκη συνιστά οιονεί εκτροπή» διαπίστωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και καλεί τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει «έργω και λόγω» τα λεγόμενα του βουλευτή, ο οποίος, όπως αναφέρει, συνεχίζει ακάθεκτος στη γραμμή της εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης που χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού