Χονγκ Κονγκ Covid-19: Αναστολή λειτουργίας στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Η κυβέρνηση ανέστειλε τη δια ζώσης διδασκαλία στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά νωρίτερα μέσα στον Ιανουάριο και επέβαλε περιορισμούς στην κοινωνική ζωή, όπως το κλείσιμο χώρων όπως γυμναστήρια, κινηματογράφοι και ινστιτούτα αισθητικής

Χονγκ Κονγκ
Velonastongiaka

Χονγκ Κονγκ Covid-19: Από σήμερα, Δευτέρα αναστέλλονται τα μαθήματα με φυσική παρουσία στα γυμνάσια και τα λύκεια του Χονγκ Κονγκ μέχρι μετά το Σεληνιακό Νέο Έτος, ανακοίνωσαν οι αρχές, λόγω του αυξανόμενου αριθμού των κρουσμάτων covid-19 σε πολλά σχολεία της πόλης.

Η κυβέρνηση ανέστειλε τη δια ζώσης διδασκαλία στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά νωρίτερα μέσα στον Ιανουάριο και επέβαλε περιορισμούς στην κοινωνική ζωή, όπως το κλείσιμο χώρων όπως γυμναστήρια, κινηματογράφοι και ινστιτούτα αισθητικής.

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου, μετά τις γιορτές για το Σεληνικό Νέο Έτος, επεσήμανε σήμερα η κυβέρνησης.

“ Η επιδημιολογική κατάσταση έχει επιδεινωθεί τις τελευταίες ημέρες”, ανακοίνωσε η υπηρεσία αρμόδια για την Παιδεία. “ Υπήρξαν πολλά επιβεβαιωμένα κρούσματα άγνωστης προέλευσης”.

Μετά τη σημερινή απόφαση το οικονομικό κέντρο της Ασίας επαναφέρει όλα τα μέτρα που είχε λάβει στην αρχή της πανδημίας, το 2020.

Το Χονγκ Κονγκ ακολουθεί την πολιτική μηδενικής ανοχής της Κίνας απέναντι στα εγχώρια κρούσματα covid-19.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού